2777
2789

بچه ها بعضی از روزا انقد با استرس بیدار میشم ک حالم بد میشه نمیتونم منشا استرس رو پیدا کنم جدا از این گاهیم ب چیزای بیخودی زیاد فکرمیکنم دیگ خسته شدم:-(

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

روانشناسی ربطی ب قسمت بیوشیمی مغز نداره

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خو از هاروارد که مدرک نمیگیری!چه انتظاراتی داری😂از مدرک بیچارت😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

با اينكه مديريت ميخونم تو مديريت زندگيم ر ي د م 😐

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
  منم با اینکه پرستارم برا خودم از امپول میترسم برا دیگران نههههه

منم همینم،از قبل دانشگاه ب دیگران راهکار میدادممو کمکشون میکردم حالا برا خودم نمیتونم

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد