2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه الرژیک داشتن یا دارن لطفا به من کمک کنن😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 46 پست
یعنی شیر پنیر یا بستنی میخوره؟

اره دیگه کامللل

مثلا هل بهش نمیسازه بخوره بینیش کیپ میشه

با ۳..‌۴ تا خوراکی در این حد

دیگه به مواد اصلی واکنش نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه دیر خیال کردم ۶ ماهگی خوب میشه الان شیر میخوره؟ 

اره کلا شیر خودمو دو ماه خورد شیر خشکیه الانم میخوره ولی وعدش کم شده.دکتر میگفت به غذا بیفته بهتر میشه دقیقا هم اینطور شد یه کم حوصله میخواد اینم میگذره 

سینوزیت

نه هنوز سینوزیت نیست

در اثر خوردن الرژن خلط پشت حلق میگیره

سعی میکنم اون خفنا رو ندم بهش

مثل فلفل ها انواعش

کاکائو

خربزه

هل

با این ها اذیت میشه نمیدم خیلی بهتره

اما دکترش گفت خلط پشت حلق طولانی بشع میشه سینوزیت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من فقط برنج و سیب زمینی هویج سیب و مرغ و گوشت میخورم

من همه این ها بعلاوه موز گلابی لیمو شیرین و ساقه طلایی

البته همش با تست

اها اینم بگم ب غذا ک افتاد رفلاکسش خیلی بهتر شد یعنی استفراغش قطع شد ولی رفلاکس پنهان شد یعنی استفراغ تا حنجره ش بالا میومد ولی دوباره برمیگشته پایین و من متوجه نمیشدم ک اینم خداروشکر دکترش فهمید و امپرازول شو ادامه دادم تا خوب شه وگرنه رفلاکس پنهان خیلی بده ب حنجره و مری اسیب جدی وارد میکنه حواست باشه غذا خور شد علایم رفلاکس پنهان داشت ببرش دکتر سر سری نگیرش

عزیزم حتما یه دکتر فوق تخصص گوارش ببرش و براش انتی اسید شروع کن..اگه دکتر بهش نداد دکترش رو عوض کن اینقدر دکتر عوض کن تا حتما انتی اسید بگیری با دارو شاید رفلاکسش بهتر نشه(بعضی بچه ها هم میشه)ولی آسیبی که در اثر رفلاکس به مری و حلقش زده شده و باعث سوزش شده خوب میشه(بعد از حداقل دوسه هفته دارو خوردن)و شیر خوردن بچه بهتر میشه و وزن گیریش هم بهتر میشه

از ۴۰ روزگیش داره خورد تا دوسالگیش

۶ ماهگیشم خون بالا اورد😭

اها اینم بگم ب غذا ک افتاد رفلاکسش خیلی بهتر شد یعنی استفراغش قطع شد ولی رفلاکس پنهان شد یعنی استفرا ...

دختر منم از اول رفلاکس پنهان داشت داغون شد بچم منم داغون کرد تا یک سالگی دارو خورد