حق دارین ،هزینه بالا بوده ایشالا ک طبیعی ب نتیجه دلخواه میریسین
امیدوارم . ان شاءالله تو هم ب حاجت دلت برسی
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
ممنون عزیزم من پرولاکتینم بالا بود و کم کاری تیروئید داشتم که البته الان هر دو نرماله .همسرمم اوایل واریکوسل داشت که با طب سنتی درمان شد و دکتر اورولوژیست مرکز گفتن که مشکلی ندارن . بعد از ای یو ای منفیم تصمیم گرفتم دوباره عکس رنگی بندازم که امروز رفتم و انجام دادم و لولهام چسبندگی داشت که خدارو شکر برطرف شد .
خداجونم ممنونم که قلب نی نیم تشکیل شد خدایا مطمئنم امید هیچ کسو ناامید نمیکنی . انشاءالله که قسمت همه منتظرا بشه.مطمئنم نی نیم رو سالم بغل میگیرم . میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی
خيلي سخته دركت ميكنم خدا خودش كمك كنه و صبر بده ، تا تو اين راه موفق بشين خدا رو ...
ای جونم خدا بهت فرزند صالح وسالم بده دوستم . روزی ک قرار بود بهم انتقال بدن قبل اینکه زنگ بزنن بگن جنین نشده کلی برای جنینام آیت الکرسی خوندم حس پرواز داشتم ک میخواد جنینام بیاد تو دلم خیلی امید داشتم ک زنگ زدن فقط با مامانم زدیم زیر گریه😢
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
دکتر سونوگرافی گفتن که به خاطر همین ای یو ایم منفی شده انشالله که فقط از همین باشه گفت دوسه ماه طبیعی اقدام کن منم فعلا همین تصمیم و دارم تا ببینم خدا چی صلاح میدونن اگر نشد دوباره میرم برای ای یو ای.
خداجونم ممنونم که قلب نی نیم تشکیل شد خدایا مطمئنم امید هیچ کسو ناامید نمیکنی . انشاءالله که قسمت همه منتظرا بشه.مطمئنم نی نیم رو سالم بغل میگیرم . میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی
چرا من تا سه روز درد شدید زیر دلم داشتم و بیهوش میکنن حتما داروی بیهوشی ضرر داره خب
الهی عزیزززم 😣😣😣 ناراحت نباش همین ک هنوزم امیدی هس خودش کلیه ،هرچقدر طول بکشه مهم اینه ک ح ...
ان شاءالله .
ان شاءالله بزودی دامن توهم سبز شه دوستم
انشالله که به امید خدا و با خواست و صلاح خدا همه منتظرا به زودی زود صاحب اولادانی سالم صالح خوشروزی و خوش قدم و عاقبت به خیر بشن
ان شاءالله . ان شاءالله بزودی دامن توهم سبز شه دوستم
مررسی مهربون ،با اینکه حق بهت میدم و خودمم تقریبا سه سال ک منتظرم ولی اصلا با این روحیه و ناراحت نباش ،ببین اینقدر علم پیشرفت کرده و میکنه هر لحظه ک فقط سه درصد بدون بچه میمونن ،همینو تو ذهنت داشته باش و مطمن باش ک ب زودی زود نی نی میاد،