2777
2789
عنوان

اصلا باردار ها و ترسوها نیاین تاپیک وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 76 پست
گاهی کم خونی احساس توهم میاره    منم تو  روزای اول پریودام  ک خونریزیم زیاده احس ...

نه من کم خونی شدید دارم فشارم ۸ بوده یعنی یه خورده دیگه خوابیده بودم میرفتم تو کما سریع بلندشدم یه چیز شیرین خوردم فشارم اومد بالا

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واسه شما بیشتر شبیه کابوس هستش چیز خاصی نی نترسید به نظرم تعبیرش اشتباس، چون شما در خواب یه بدن و یه روح دیدید و به روحتون میگفتید برو تو جسم در واقع سوم شخص بودید  خلاصه این نشان دهنده کابوسه و به معنای واقعی جدا نشدید

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  
وووییی ☹☹😭😭خدا بهت رحم کرد عزیز دلم

اره بخدا ادم سنگ بشه مادر نشه اصلا هیچ توانی برای برگشت نداشتم تا اسم بچم اومد انگار نیروم دوبرابر شد و برگشتم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

عزیزم میشه از این خانومه تعبیر خواب منم بپرسی من دیشب خواب دیدم حیوون خونگیم که خیلی دوسش دارم با خانوادم و مردم بالا سرش وایسادیم و یه خانومه هی میخواد شیکمشو باز کنه یا خوبش کنه یا زبونم لال بکشتش منم داشتم هی زار میزدم بعد یدفعه یه آقایی داد میزنه صبر کنین من حامله ام و تو شکمم طلا دارم بعد خانومه ولش میکنه میره سراغ مرده😂😊☹☹😭تو رو خدا بپرس ازش

ولی واسه شما بیشتر شبیه کابوس هستش چیز خاصی نی نترسید به نظرم تعبیرش اشتباس، چون شما در خواب یه بدن ...

شاید باورت نشه وقتی روحم اروم اروم داشت میومد بیرون جسمم درد داشتو احساسش میکردم لحظه ای که کلا رها شد درد جسمم قطع شد..برای همین مطمعنم روحم جدا شد جون قشنگ حسش میکردم بعد انگار هم اون روحه بودم هم اونی که جیغ میزد میگفت برو تو جسم

اره بخدا ادم سنگ بشه مادر نشه اصلا هیچ توانی برای برگشت نداشتم تا اسم بچم اومد انگار نیروم دوبرابر ش ...

الهی عزیزم خدا رو شکر حتما یه صدقه بده☹😊خدا به بچه هات رحم کرد صد هزار مرتبه شکررر

عزیزم میشه از این خانومه تعبیر خواب منم بپرسی من دیشب خواب دیدم حیوون خونگیم که خیلی دوسش دارم با خا ...

عزیزم مطمعن باش هیچ تعبیر خاصی نداره و فقط کابوسه

دیدید قدیما میگفتن زنی که تازه زاییده رو تنها نذارید ال میاد بچه شو میبره،اونم دلیلش کم خونیه که باعث توهم میشده و اصولا خانوما اکثرا  تو اون دوران دچار بدبینی نسبت به همسرشون میشن که اینم خودش بخاطر همون توهم  و کم خونی هستش

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی