2777
2789
عنوان

هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست

با خرج پوشک و شیر خشک چیزی حدود ۵۰۰ ۶۰۰ وقتایم که مریض میشه ۷۰۰ میزسه ۱۵۰۰ قسط داریم حقوق شوهرمم ۱۵۰۰😂😂

خداروشکر یه ماشین داریم که بره اسنپ

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه رو مينويسم فقط خرج خوراكمون يك و دويست شده 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
عزیزم واقعا ا ملیون اجاره میدی؟😵😵 کجای تهرانی ؟ ببخشید دخالت نمی کنم ولی اگه 1 تومن اجاره میدی م ...

۱ تومن که خیلی خوبه. الان کسی رهن کامل قبول نمیکنه. ما خونه خریدیم ولی تا پارسال که مستاجر بودیم ماهی ۲ میلیون و ۵۰۰ اجاره میدادیم

عزیزم واقعا ا ملیون اجاره میدی؟😵😵 کجای تهرانی ؟ ببخشید دخالت نمی کنم ولی اگه 1 تومن اجاره میدی م ...

داییم تو حکیمیه پارسال اجاره نشین بود ۱۰۰میلیون ۱تومن 

پول اب و برقم بماند که چقد میومد 

😒

با کلی قسط و خرج خورد و خوراک و قبوض و... ماهی2تومن دقیقا اندازه حقوق همسرم تازه آخر ماه خانواده هامون گاهی  کمک میکنن 😓تازه ما دونفریم

منم دانشجو همسرمم وقتی خونه اس اسنپ کار میکنه😭

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

با قسط ها 7 تومن که با توجه به الان که نزدیک عید هست از ذخیره پولیشون هم دو تومن استفاده کردن قبلا نصف این مبلغ نه در امد داشتن و نه خرج میکردیم (قبلا یعنی تا نه ماه پیش

آره واقعا احساس اصحاب کهف رو با تمام وجود میفهمم. روز به روز گرون میشه.  همش فورم پیش کارگرای ...

اگه نونی باشه که بخوره!!!

دیروز صبح همسرم گفت نانوا میگه دیگه آردم نمیاد!! :/ تن هممون داغه فعلا

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
درامدتونم زیاده دیگه خلبانه 

خوب به همون نسبت قسط هم زیاد داریم. 

من قسطا رو اصلا حساب نکردم ولی کلا بحثم اینه که این خرج معموله؟ میگم نکنه جاهایی که من ازش خرید میکنم خیلی گرونه. اگر واقعا فرقش زیاد باشه خوب میرم از جاهای دیگه خرید کنم.

۳ نفریم ولی معمولا مامانم گوشت مرغ و قرمز و چرخکرده و برنج هر ماه یه خورده بهمون میده وگرنه حقوق زیر ...

چرا مامانت میده???

پدرت وضعش خوبه؟؟؟

بنظرم لطف زیاد وظیفه میشه

بذار شوهرت کار دوم داشته باشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
ما هم مثل شما استارتر عزیز.تصمیم گرفتیم هرچی بخریم رو بنویسیم ببینیم میتونیم از پاه بعد کمترش کنیم ی ...

منم همینو به شوهرم گفتم ولی گفت این مال کسیه که خرجای اضافه داره. آخه مثلا من نمیتونم برنج نخرم یا گوشت نریزم تو غذا. 

از وقتی هم لباس بچه اتقدر گرون شده کلی رعایت میکنم و کمتر لباس میخرم ولی یه خرجایی رو نمیتونم ازش بزنم.