hosein_mother مدیر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 126 عنوان کمک😔😔غذای کودک | مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست سلام.من دخترم ۷ ماه و نیمشه هر کاری میکنم هیچی نمیخوره و شدیدا در برابر خوردن مقاومت نشون میده و دهنشو باز نمیکنه اصلا.چیکار کنم بنظرتون؟تازه اگ یه کم هم ب زور بزام دهنش بالا میارهب نظرتون عادیه؟ 1397/12/06 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبختريين عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 2919 تمام تلاشتو بکن تا درست بشه پسر من الان پونزده ماهسه در طول روز به اندازه ی یه قاشقم غذا نمیخوره فقط ... همه طعم عارو امتحان كن پسر من چيزاي شيرينو دوست نداره اگه به زور بهش بدم مياره بالا
hosein_mother مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 126 تمام تلاشتو بکن تا درست بشه پسر من الان پونزده ماهسه در طول روز به اندازه ی یه قاشقم غذا نمیخوره فقط ... واقعا ناراحتشم بخدا.موندم دیگه چیکار کنم😔
حامیم عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 6144 برا خودش غذای جدا درست میکنم هیچ تمایلی نشون نمیده.غذای سفره هم دادم فقط مقاومت کرد😔😔😔 پس غذاشو خیلی نرم و رقیق کن شاید از اون بچه هاس که آبکی دوست داره و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
hosein_mother مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 126 من الان یه ماهه به بچم سویق میدم خیلی رو اشتهاش تاثیر داشته همش چشمش به دهن منه بگم به به میخوای همچ ... چند وقتشه؟سویق چی میدین؟از کجا گرفتید؟
lakestan عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 120 مزه ی شیرینو اصلا دوس نداره.هرچیزیو بدم بهش شاید یبار بخوره مثلا شیر پاستوریزه بهش دادم فقط یه شب خورد
lakestan عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 120 واقعا ناراحتشم بخدا.موندم دیگه چیکار کنم😔 ولی پسر من خداروشکر باهمین شیر خودم وزنش نسبت به همسناش بیشتره واسه همین فقط امیدوارم وقتی از شیر بگیرمش درست بشه
سوفيا عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 3014 دختر منم بايد غذاش حالا چه فرني چه سوپش رقيق رقيق باشه وگرنه اگه يه ذره سفت باشه اصن نميخوره تو هم امتحان كن شايدابكي دوست دارهيه قاشق بده دستش ،تا خواست قاشق و بزاره دهنش تو با اون يكي فىقاشق اروم بهش غذا بده من خودم اينطوري بهش غذا ميدم
nafasam1370 عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 45887 چند وقتشه؟سویق چی میدین؟ از کجا گرفتید؟ از پیج سوی برتر... سوی برنج تو سوپ اش و غذاهاش میریزم سوی سنجد هم تو یه وعده از شیرش البته این سری سوی گندم و سوی عدس و سوی سه شیره هم سفارش دادم به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....