2777
2789

خدایا کاش میشد کاری کنی که دیگه نبینم دیگه نشنوم دیگه نفهمم خسته شدم از تموم این حس ها داغونم کرده دیگه تحمل ندارم خدایااااا یا بکشم وتمومش کن یا نه حافظمو ازم بگیر یا کمکم کن دیگه طاقت ندارم.مامانای مهربون میگن بهشت زیر پای شماست احتیاج دارم به دعاهاتون دعا کنید این روزهای سخت منم تموم بشه دعا کنید حال دل منم خوب بشه😔😔😢😢

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امیدوارم معجزه ی زندگیت خیلی زود اتفاق بیفته منم حالم خیلی بده محتاج دعام

ممنون عزیزم،امیداوارم حال توهم زود خوب بشه

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
به قول شایع : حال یه ایران بده  ایشالله که حالت خوب بشه

ممنون 

ای جانم عزیز دلم امیدوارم حال دلت خوب بشه

ممنون دوست عزیز

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
منم حالم بده براي منم دعا كنيد خيلي شرايط سختي دارم

ان شاءالله حال دلتون زود خوب بشه

منم دوست دارم بمیرم. کاش میخوابیدم بیدار نمی شدم

منم خیلی دلم میخواد بمیرم میشه صبح بیدار نشم