2777
2789
عنوان

دلم کمی مرگ میخواهد شاید هم دعااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دلم میخوام مشکل شما حل شه هر چه زودتر

ممنون عزیزم دلم میخواد عید ک شد بشم همون آدم سابق بدون دغدغه و نگرانی

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
ممنون عزیزم دلم میخواد عید ک شد بشم همون آدم سابق بدون دغدغه و نگرانی

انشالله عزیزم شما پر از انرژی مثبتید به خدا با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون با تمام حرفهای قشنگی که زدید کلی انرژی مثبت و اعتماد به نفس و امید به زندگی ازتون گرفتم شما خانوم بسیار با اندیشه مثبت بالایی هستید انشالله تمام مشکلاتتون حل میشه و سال جدید سالی سرشار از خوبیها براتون میشه دوست خوبم

[QUOTE=83886738]انشالله عزیزم شما پر از انرژی مثبتید به خدا با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون با تمام حرفهای قشنگی که ...[/QUOTEممنون عزیزم خداروشکر که تونستم کمک کوچیکی بهت بکنم مث یه خواهر رو من حساب کنم گوش شنوای حرفات هستم هر وقت دوست داشتی بهم پیام بده

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه