2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین اخلاقتون چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 71 پست
 اخلاق بدم من بشدت دل مرده و عصبیم......خوبمم همش خوبی هارا توی دیگران میبینم و خیلی مهربونم و ...

چطوری هم عصبی هم مهربونی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا

اونا بدى ميكنن چرا من بدى نكنم 

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

بدترین زیاد دارم.وسواسی فکری. غرور. احساساتی بودنم. زود عصبانی میشم. بهترین، 🤔 میگن مهربونی 

شاعر در وصف من میگه :زندگی در دل چشمان تو کندو زده است، طعم شیرین عسل با تو چشیدن دارد🙃بله اینجوریاس😎
بدترین اخلاقم خودخواهیه

خوب ترین چی؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
چطوری هم عصبی هم مهربونی

عصبی واسه اینه که باخانوادم قطع رابطم و منتظربچه دارشدنم و خانواده همسرم یه کوچولویی اذیتم میکنن ولی دلیلی براین نیست که نسبت به بقیه مهربون نباشم ......من بیشتر تو خودم عصبی و دل مردم گلم

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بهترین اخلاقام اینه ک یکی جلو بقیه میتونم بی تفاوت رفتار کنم( البته بجز مادر و پدر برادرم) یکیم اینکه بقیه منو بشکل یه الگو و یه ادمی ک بهشون کمک میکنم وهمیشه تو هر زمینه و مشکلی جواب داره میبینن

اخلاق بدمم اینه نیمه پر لیوانو اگ چن بار شکست بخورم کم میتونم ببینم(برای خودم ن دیگران) و ارادمم کمی ضعیفه و ازونجایی ک در زندگی قبلیم کوالا بودم! تنبلم و تنبلیو دوس دارم 😂(فقط حیف با این شرایطم نمیتونم تنبلی کنم):

مارو دور ننداز  
اخلاق خوب خاصی ندارم. ولی اخلاق بدم اینکه زیادخرف میزنم

خوشبحالت من که زیاد حرف نمیزنم اعتماد به نفسم اومده پایین