2777
2789
عنوان

وسـواس‌فڪرے‌های عـــزیزم بیایــد....

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 92 پست
من تا جایی ک بشه انجام میدم نشه هم انقد فک میکنم دیووونه میشم

من اگه کوچکترین آشغال رو زمین ببینم فک میکنم همه جا کثیفه مثلا ببینم ب اندازه ی مورچه آشغال باشه افسزده میشم ک خونم تمیز نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شدید وسواس شستن دارم انقد دستامو میشورم و حموم میکنم پوستم خیلیییی خشک شده همش فکر میکنم میکروبا ...

واقعا منم هستم دستام همه خشکه دخترمم ازبس بردم حموم و پوستش خشک شده اگزما گرفته خیلی ناراحتم

من زود رنج و بدبین هستم 

همش با خودم فک میکنم چرا فلانی بهم اونجوری گفت 

چرا تو نامزدی خواهرشوهرم اونکارو باهم کرد 

چرا وقتی بچه بودم خاله م فلان رفتارو باهام کرد

همش تو خاطرات تلخ غلط میزنم و فکر میکنم با خودم حرف میزنم وقتی مادرشوهرم میاد تو خونه م پریشون احوال میشم از حضورش نمیتونم دوسش داشته باشم 

من اصلا دوست ندارم جایی برم بیشتر خونه وتنهایی رو ترجیح میدم

مثل‌‌منی‌پس

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

خونه رو تمییز میکنم ولی میگم کثیفی پنهان داره.کوسن ها رو صد دفعه باید جابجا کنم در باز اعصابم رو بهم میریزه میز اصلی یا هر چیزی وسط اتاق عصبی میکنه من رو.اینایی که میگن کار دارم اینجام عصبی میکنن من رو بی نظمی بی برنامگی کلا بدم میاد از صبح برای هر ساعت باید برنامه داشته باشم وگرنه دلشوره میگیرم باز هم بگم😢

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم دقیقا بعدش خیلی پشیمون میشم موهام خیلی پر بود الان شده دم موش همش استرش دارم کسی ببینه  تو ...

دکتر رفتم ولی انقد هزینش بالا بود نرفتم دیگه 

مامانم میدونست قبلا میکندم ولی فکر میکنه ترک کردم 

اگه ببینه سرم خالیه میکشتم 

شما رفتین دکتر؟؟

من یکسره همش درحال خونه تکانیم میریزم بیرون میشوزم دوباره میچینم کشوهای لباسامو سانت میزنم ک کج نباش ...

خوشبحالت من تنبلی شدید دارم 

ظرفام ۳ روز می مونه ولی از خستگی و ضعف شدید جسمانی نمیتونم بلند بشم بشورم لباسام اکثرا رو تخته 

کاش منم وسواس بگیرم خونه م از شلختگی دربیاد

من اینجــوریم که موقع غڐا هی دست میکشم رو سفره که برنج یا غڐام نریخته باشه رو سفره 

یجا نشستم هی از فرش اشغالای ریز جمع میکنم

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

وقتی کسی میاد خونمون ومیره همش فکرمیکنم چقد پرحرفی کردم یا اون چه حرفی بودکه زدم تا چن روز عصابم بهم میریزه وحالت پشیمونی دارم حتی صبح هم که ازخواب بیدارمیشم اولین چیزی که میاد توذهنم همینه شبم خوابم نمیبره هی مرورش میکنم😳😳😳😳😳