2777
2789
عنوان

لطفا بیاین راهنمایی

96 بازدید | 16 پست

میخوام تمام سیعمو بکنم اسم محمدپارسا رو تغییر بدم لطفا نظر بدین جای این اسم چی بذارم ابتین یا رادین یا دانیال خوبه

لطفا اسم ایرانی پیشنهاد بدین

دلیل تعویض اسم هم اینه خودم پریسا م دخترم پارمیس 

احساس میکنم خیلی شبیهیم قاطی میشیم موندم چی انتخاب کنم یه آشنا پیدا کردم امیدوارم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر منو میخوای اسمش خیلی قشنگه دختر منم اسمش پارمیس ولی اسم پسرتون خیلی قشنگه اتفاقا من اینجوری دوست دارم هر کسی یه سلیقه ای داره ولی رادین ابتین دانیال اصلا به پارمیس نمیخوره 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست   
آخه چون خودم پریسا م برای همین وسواس گرفتم

اگه وسواس گرفتی حساسیتتو برطرف اتفاقا ست شدین پریسا پارمیس پارسا خیلی قشنگن کاشکی همه ادما اینجوری اسم انتخاب میکردن 

اگه وسواس گرفتی حساسیتتو برطرف اتفاقا ست شدین پریسا پارمیس پارسا خیلی قشنگن کاشکی همه ادما اینجوری ا ...

ممنونم یعنی به نظر شما پریسا پارسا زیاد شبیه نیستن یا قاطی نمیشیم

ممنونم یعنی به نظر شما پریسا پارسا زیاد شبیه نیستن یا قاطی نمیشیم

نه خیلی خوبه خودتو مشغول کن به این چیزا فکر نکن که زباد حساس بشی عزیزممم منم خیلی دعا کن 

شاید به این تاپیکت ربطی نداشته باشه اومدم اینحا با ایکی مثل خودم همدرد بشم ولی تو تاپیکش هیچکیس نبود دخترم 8 ماهشه نه نمیشینه نه چهار دست. نه با وسیله ای سرگرم میشع پا میره دکتر مغز اعصاب گفتن تاخیری داره باید ببرمش کار درمانی

انشالله خوب میشه غصه نخور بعضی بچه ها دیر به حرکت میان من دیدم اینجوری ولی خوب شدن جای نگرانی نیست حتی دندوناشم دیر دراومد نزدیک بود لثه هاشم جراحی کنن ولی دندوناشم دراومد دیر راه رفت دیر نشست غصه نخور خوب میشه جای نگرانی نیست