2777
2789
من دو هفتس هودشو خریدم.صفحه شیشه ای من با پولم میتوستم اخوان یا کن یا بیمکس بگیرم ولی گفت این بدنه م ...

نه عزیزم گاز فردارشو گرفتم خودم نرفتم برای خرید میترسم بد باشه .از هودش راضی هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم گاز فردارشو گرفتم خودم نرفتم برای خرید میترسم بد باشه .از هودش راضی هستی؟

دوهفتس خریدم خودمم نمیدونم ولی فکر کنم خوب باشه.من گازم فر بود فروختم رومیزی مارک یانان گرفتم از اخوان گرون تر شد ولی بازم نمیدونم خوبه یا نه😐😐😐😐نمیدونم چرا اخوان برنداشتم😖😖هنوز البته نیومده نصب کنه

منم اجاق گاز میخوام نمیدونم چ مارکی بگیرم🙁میخام قبل عید بگیرم اخه گفتن گرونتر میشه 

اره خیلی گرونبه من این چند روز رفتم خرید از بس استرس داستم همش سردرد میشدم ذوقی برام نموند دگ.ب مامانم اینا گفتم خودتو برید بگیرید حالا رفتن گاز ولگا گرفت گفتن فروشنده خیلی تعریف میکرد من چون اسمشو نشنیدم گفتم ببینم چ جوریه 

دوهفتس خریدم خودمم نمیدونم ولی فکر کنم خوب باشه.من گازم فر بود فروختم رومیزی مارک یانان گرفتم از اخو ...

مبارکت باشه گلم .ایشالا که خوب باشه.اره منم گفتم گاش مارک معروف تر برمیداشتید گفتن خیلی تعریف کرد برا همون برداستیم

اره خیلی گرونبه من این چند روز رفتم خرید از بس استرس داستم همش سردرد میشدم ذوقی برام نموند دگ.ب ماما ...

اره بخدا منم هیچ ذوق خرید ندارم از بس گرونن..انشالله ک خوب باشه بهش فک نکن زیاد