الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام استارتر از گازت راضی هستی؟ خواهرم میخواد بخره ، فروشنده این مارک را پیشنهاد داده
سلام .خواهرتون گازشون رو خریدن .منم میخوام بخرم مارک ولگا بهم پیشنهاد شده
اگه خریدن میشه بگین چطوریه کیفیتش
ممنون
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇
خانوما من اتفاقی این تاپیک رو دیدم خواستم نظرمو بگم من اجاق گاز ولگا فردارشو دارم خیلی راضیم از هر جهت عالیه ۵ سال پیش براجهازم گرفتم لعابی سفید خیلی دوسش دارم حرارت فر ملایم و خوب و یکدس خلاصه عالیه شک نکنید برامن شیشش دودیه با یه دستمال برق میزنه
از من میشنوید از شرکت ولگا چیزی نخرید . به خدا یه اجاق گاز ازش خریدم ایقد پشیمونم . نه خدمات پیش از فروشش به درد میخوره نه خدمات پس از فروش رو انجام میدن . من گازی خریدم شعله ها روشن نمیشن هرچه زنگ میزنم یا جوابگو نیستن یا جواب میدن میگن میفرستیم ولی عملا هیچ کسی رو برای انجام گارانتی نمیفرستن . من فقط پولم رو دور ریختم . به نظرم از شرکت های معتبر و قدیمی خرید کنید .