2777
2789
عنوان

بیاین بگین اسم بچه هاتون چیه؟🤔😻

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 133 پست
والا بعضیا فقط دوست دارن پست مخالف بزارن هرچی به ذهنشون میرسه میگن قبل از اینکه بش فکر کنن

😐

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
والا بعضیا فقط دوست دارن پست مخالف بزارن هرچی به ذهنشون میرسه میگن قبل از اینکه بش فکر کنن

مثلامن دوستم تودوران بارداریش دکتربهش گفته بودسرنوزاداندازه نرمالی نداره احتمالاناقصه بچتون...بعدچن دوستم خیلی به حضرت عباس ارادت داشتن نذرحضرت عباس کردن که اگه بچشون سالم بوداسم مادرایشون رو روی بچشون بذارن خداروشکردخترسالمی به دنیااورداسمشم گذاشت ام البنین

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلامن دوستم تودوران بارداریش دکتربهش گفته بودسرنوزاداندازه نرمالی نداره احتمالاناقصه بچتون...بعدچن ...

بله عزیزم ادم هر اسمی رو که دوست داره میذاره مهم اینه که معنی اسم قشنگ باشه 

مثلامن دوستم تودوران بارداریش دکتربهش گفته بودسرنوزاداندازه نرمالی نداره احتمالاناقصه بچتون...بعدچن ...

خیلی پیش میاداینجوری

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
بله عزیزم ادم هر اسمی رو که دوست داره میذاره مهم اینه که معنی اسم قشنگ باشه 

والا بچشونه اختیارشو دارن😀

نه عزیزدلم من اصلا دوست ندارم پست مخالف بزارم آدمی هم نیستم که هرچی به ذهنم میاد بدون فکر به زبون بیارم    بله شما مختارین هر اسمی دوست دارین روی بچه خودتون بزارین. شاید تو جامعه ی شما این اسم هم اسم قشنگی باشه ولی تو جامعه ی من نباشه . درسته هرکسی نظری داره. انشالا صحیح و سالم باشن همه ی بچه ها 

آرین ❤عشق مادرش 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
آرین ❤عشق مادرش 

عزیزم

نه عزیزدلم من اصلا دوست ندارم پست مخالف بزارم آدمی هم نیستم که هرچی به ذهنم میاد بدون فکر به زبون بی ...

خب هرکسی یه دیدگاهی داره

عشقم لیانا😍

😍😍