2777
2789
عنوان

بیاین بگین اسم بچه هاتون چیه؟🤔😻

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 133 پست
به این فکر کردین که این بچه قراره بره تو اجتماع و بخاطر اسمش ممکنه کلی خجالت زده بشه و اعتماد به نفس ...

از وظایف پدرومادردرحق بچه گذاشتن اسمابامعنای خوب هستش و هیچ اسمی قدیمی نمیشه درحال حاضر که ملت میرن کتب کهن تاریخی روازبالاتاپایین میخونن تا  یه اسم تاریخی باستانی در بیارن پس همه دنبال اسم باستانین

انسانم آرزوست .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابددوست داره...حتااگه اسم اجق وجق من دراوری امروزی هم بذاره اونیکی بیشعوره آخرش مضحکه میکنه...سلایق ...

سلایق متفاوته ولی ادم باید یه سری چیزا رو در نظر بگیره. من با اسمای عجق وجقی که اینروزا هم بعضیا میزارن موافق نیستم. کلا میگم اسم چیزیه که خیلی میتونه روی روحیه بچه و اعتماد به نفسش و در نتیجه آینده ش تاثیر بزاره باید حواسمون باشه اسم خوب انتخاب کنیم. اسمای مذهبی قشنگی هم هستن که قدیمی نشدن و همیشه بودن و هستن. کسی که اسم مذهبی دوست داره ازونا بزاره خوب. 

اهواز

الان اونجا هوا چطوره؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
سلایق متفاوته ولی ادم باید یه سری چیزا رو در نظر بگیره. من با اسمای عجق وجقی که اینروزا هم بعضیا میز ...

خب فک نکنم ام البنین اسم زشتی باشه بلاخره یادوست داشته یانذری بوده یه دلیلی داشته...نبایداینجورتهاجمی برخوردکردبه سلیقه های همدیگه احترام بایدگذاشت

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
دخترم فاطمه.تو راهیم یا زهرا یا محمد حسین

خدانگهشون داره

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
خب فک نکنم ام البنین اسم زشتی باشه بلاخره یادوست داشته یانذری بوده یه دلیلی داشته...نبایداینجورتهاجم ...

موافقم

خب فک نکنم ام البنین اسم زشتی باشه بلاخره یادوست داشته یانذری بوده یه دلیلی داشته...نبایداینجورتهاجم ...

والا بعضیا فقط دوست دارن پست مخالف بزارن هرچی به ذهنشون میرسه میگن قبل از اینکه بش فکر کنن