2777
2789

فروردین مراسم داریم خیلی براش مهمه میگه من از بین یه عالمه دختر خوب تو فامیل پا رو همشون گذاشتم اومدم تو رو انتخاب کردم نمیدونم باید لاکچری باشین هم خودت هم خونوادت دیونم کرده انگار داره منت میزاره سرم از یه طرف خیلی دوسش دارم از یه طرف اوسگل بازیاش داره دیونم میکنه میگه اومدی تو زندگیم عاشقت شدم تموم فرضیه هامو بهم ریختی دوس داشتم ت  ۲۶.۲۷سالگی ازدواج کنم بچها ما باهم دوست بودیم خیلی ناراحت میشم وقتی این حرفارو میزنه میگه من دوس داشتم کیسم خیلی خاص باشه از همه اون خاص بودنش من چشم رنگی بودنش رو ندارم فقط. خیلی ام خوشگلم.انقد مامان بابای خوبی دارم  تا اینجا داشته باشین تا بقیشو بگم

خودش از لحاظ مالی ضعیفه حقوقش ماهی دوتومنه البته یه ماهه میره سرکار بعد عید استخدام میشه.خرج عروسیمون و خرید طلام هست متاسفانه پدرشوهرم زیاد اهل خرج کردن نیست ماشینم نداره شوهرم ولی من دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش از لحاظ مالی ضعیفه حقوقش ماهی دوتومنه البته یه ماهه میره سرکار بعد عید استخدام میشه.خرج عروسیمو ...

پس فقط اعتماد بنفس داره ایشون😒

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم
خودش از لحاظ مالی ضعیفه حقوقش ماهی دوتومنه البته یه ماهه میره سرکار بعد عید استخدام میشه.خرج عروسیمو ...

دیگه بقیه اش رو نگو برو دکتر خودتو نشون بده با این انتخابت 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

خودش که از حد معمولی هم یه پله پایینتره...اینهمه توقع از کجا میاد پس؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔