2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری بتا ۱۱۵۰۰ هست طبق تجربتون نرماله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27430 بازدید | 53 پست
 شما بتات ٥٠هزار بوده واسه من بتام٢٨هزار هستش خيلي نگرانم فكرميكنم بالاست و مشكلي دارم 

متوجه نشدم عزیزم ..

۵۰ هزار که بیشتره🙂 مشکلی نبود برای من..

دکتر گفت نگران نباش نینیت باهوشه حتما😍😍

شما هم نکران نباش عزیزم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
متوجه نشدم عزیزم .. ۵۰ هزار که بیشتره🙂 مشکلی نبود برای من.. دکتر گفت نگران نباش نینیت باهوشه حتما ...

مرسي عزيز خيلي خيالم راحت كردي ولي هنوز واسه سونو رفتن استرس دارم و نگرانم ك نكنه هنوز ديده نشه يا مشكلي داشته باشه چون٥هفته و٦روز بود ك رفتم نشون نداد سونو شكمي ولي واژينال نشون داد ساك حاملگي رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسي عزيز خيلي خيالم راحت كردي ولي هنوز واسه سونو رفتن استرس دارم و نگرانم ك نكنه هنوز ديده نشه يا م ...

انشالله که نی نی تو دلته و سالم بیاد بغلت 

زود بوده تا ۷ هفته قبر کن سونو شکمی‌ خیلی بهتر از‌ واژیناله عزیزم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

سلام من هفته سوم بارداریمو سقط کردم.بعدش ازمایش خون دادم هفته بعدش بتام ۲۸ هزار بود ولی سونوگرافیام همه فقط هماتوم وساک خالیه.دکترا چند نظر رو دارن بعضیا میگن ساکش مونده فقط بعضیا میگن کلا جنین موله کسی تجربه ای داره در این مورد؟