2777
2789
عنوان

دکتر طب سنتی در اصفهان

3687 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ی دکتر طب سنتی ک خوب باشه تو اصفهان معرفی میکنین  ک زود نوبت بده من خیلی لاغرم ازبس سودای بدنم بالاس میخوام تحت نظر دکتر طب سنتی طبعم گرم بشه ک چاق بشم ممنون میشم اگر میشناسین معرفی کنین     

تشخیص و درمان بیماریهای عام و خاص

تحت نظر طبیبان

محمد تنباکویی و حسین شیخ سجادیه

مطب: 03137719008

نوبت دهی: 09385844923

عطاری: 03137724206

https://t.me/joinchat/AmTnRUEGYHPSAnzvVmgP1w

سلامتی و زندگی با طب اسلامی

@salamati_batebeslami

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس دسر دارم بیا دسرهای خوشمزه درست کن بخور قول میدم چاق بشی😉

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2520917&slug=دوستان-اصفهانی-بشتابید-گارگاه-آموزشی-دارمتخفیف-ویژه-برای-نی-نی-سایتیهاعکس&postId=82821823

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

دکتر تنباکویی

طبیب حاذق و بسیار مسلط طب اسلامی ایرانی 

خیابان سروش ابتدای خیابان مصلی جنب درمانگاه ام البنین ساختمان پزشکان دهکده سلامت

نوبت دهی ۰۹۳۹۱۱۸۴۷۹۰ 

هر روز ساعت ۱۱ صبح نوبت میده

دکتر تنباکوییطبیب حاذق و بسیار مسلط طب اسلامی ایرانی خیابان سروش ابتدای خیابان مصلی جنب درمانگاه ام ...

دکتر ناباروری زنان و تنبلی تخمدان معرفی کنید

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

دکتر زهرا آقانوری متخصص طب سنتی هست در اصفهان. خ آمادگاه مطبش هست. کارش خیلی خوبه. درمانها هم بیشتر ...

واسه نازایی هم بدرد میخوره؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه