2777
2789

من حالم خوبه خوبه مشکل انچنانی ندارم 

ولی به هرحال بار شیشه داریم بخوای نخوای یه سختی هایی داره به خصوص خستگی زیاد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسط بارداری ام مادر شوهرم فوت کرد..روحیه اطرافیانم بد بود..فیزیکی هم ورم شدید پا...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

من شدید سوزشه سره دل دارم...شبا به سختی اینطرف اونطرف میشم..تهوع..درده واژن و لگن.مخصوصا شبا امونمو بریده...و استرسه زایمان..استرسه بچه..در کل استرس

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
من خسته شدم لحظه شماری میکنم تموم‌شه...شبا اذیتم ازبس ب پهلو خابیدم متنفرممممممممممم همه جام دردمیکن ...

من تازه اولاشم باخودم میگم چکار کنم خداتاتموم بشه احساس میکنم زندگیم دیگه رنگ ارامش نمیگیره یه بچه میاد بایه عالمه دردسر وسختی

سلام

من بعد از 2سال اقدام و دو بار سقط، خدا این معجزه رو. کاشت تو دلم

2 یا 3 هقته است مدام حالت تهوع دارم

الان تقریبا 10 روزه که داروهام شروع شده و هر شب دارم آمپول زیرجلدی میزنم تو بازوهام، بازوی راستم کبود شده، شبا به خاطر تکرر ادرار خواب ندارم ولی با همه اینا میگم خدایا شکرت

بالاخره قراره یه انسان تو دلمون رشد کنه و سختیای خودشو داره، من که با جون و دل دارم روزامو میگذرونم

با این تاپیک

یاد دوران بارداریم

افتادم

سختی من این بود ک پدرشوهرم شوهرمو از کار بیکارش کرد

وقتیم رفتم پیشش که اینکارو نکنه

دسته خالی برگشتم

الانم مدام به هرروشی ک شده به شوهرم میخواد بفهمونه کارگری و کسی با کارگری به جایی نمیرسه

شماها باردارین

برا منو شوهرم دعا کنین زندگیمون و عاقبتمون بجایی برسه که دشمن شاد نشیم

من تا الان خیییلی سختی کشیدم اولش مریضی بابام ک ۳ماه بیمارستان بود دعوای خانوادگی شدید استرس های جدید برا سونو و ازمایش .کم کار شدن و سنگ و عمل کلیه همسرم الانم خودم کم خون شدم

تولد دخترم ❤️مهرسانام
با این تاپیک یاد دوران بارداریم افتادم سختی من این بود ک پدرشوهرم شوهرمو از کار بیکارش کرد وقتیم ...

ان شالله خداکمکت کنه عزیزم مهم اینه که پول حلال بیاره کارگر وغیر کارگر نداره