2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تاپیک یه کم توقف میکردی می‌دیدی تقریبا همه شون استرادیول خورن از انواع و اقسام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو تاپیک یه کم توقف میکردی می‌دیدی تقریبا همه شون استرادیول خورن از انواع و اقسام..... 

عزیزم تو تاپیکمون بیایی احتمال جواب گرفتنت بیشتره و خیلیا هستن جواب سوالتو بدن..... 

منم از تاپیکت خارج بشم فکر نکنم بتونم در خدمت باشم چون دیگه گمت میکنم..... 

اسمتم تو ذهنم نمیمونه که بتونم پیدات کنم.... 

پس دوست داشتی بیا اونجا دوستان جواب سوالتو میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آره گلم اول اینو زدم بعد گشتم اومدم تایپیک خودت جوابم گرفتم 

هستم تو تایپیکت مرسی اومدی😚😚😚

هنوز انتقال ندادم ان شالله هفته بعد انتقال ميدم 

إن شاءالله خوش خبر باشی عزیزم دوتا نی نی تپل بیان تو دلت ۹ماه لونه کنن فقط خواهش میکنم بعد انتقال شاده شاد بمون تا مثبت بشی 

إن شاءالله خوش خبر باشی عزیزم دوتا نی نی تپل بیان تو دلت ۹ماه لونه کنن فقط خواهش میکنم بعد انتقال شا ...

مرسي عزيزم حتما ممنونم از راهنماييت. اميدم به خداست. شما انتقال دادين؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم تو تاپیکمون بیایی احتمال جواب گرفتنت بیشتره و خیلیا هستن جواب سوالتو بدن.....  منم از تا ...

سلام آنا جون من دوروز از استرادیولم مونده امروز پریود شدم یعنی ترشحات و لکه قهوه ای تیره  دارم مگه میشه استرادیول بخوری پری بشی زودتر پریود شدم دو روزالبته قرصام تموم شده چون دوروز دوتا خوردم 

ممنون سمانه جان❤❤ علایم پریودی پس نداری خداروشکر 

پروژسترون نخوردی؟یا شیاف یا امپولشو استفاده نکردی؟

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!
سلام آنا جون من دوروز از استرادیولم مونده امروز پریود شدم یعنی ترشحات و لکه قهوه ای تیره  دارم ...

اره میشه متاسفانه ولی اولش کمه،اثر پروژسترن هم ممکنه باشه

هر سال یکبار بی تفاوت از لحظه ی مرگم گذشته ام بی آنکه بفهمم یک روز در چنین لحظه ای خواهم مرد!