2777
2789

سلام خانوما میخواستم ببینم شما از گاز صفحه ای راضی هستین؟؟و کلا پشیمون نشدین که خریرین و به راحتی روش آشپزی میکنین؟؟فر گاز بهتره یا صفحه ای؟؟؟ممنون میشم کمکم کنین

من جفتشو دارم...

صفحه ای برای ویلا یا یکجایی ک کمتر میری خوبه اونم صفحه فلزی ن شیشه ای.

..فردارم برای خونه خودت ک گاهی کیکی مرغ شکم پری چیزی با فر. ش بزاری البته بستگی ب جات و بزش کابینتتم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته...آره دیگه یا فرگاز یا دوتاشو جدا جدا بخرم....اخه یه شخصی میگفت نمیشه چیز سنگین روش گذاشت و تو ...

ن بابا کی گفته

صفحه شیشه ای سفید بخر سیاه نگیر ک پدرت دد میاد

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من جفتشو دارم... صفحع ای برای ویلا یا یکجایی ک کمتر میری خوبه اونم صفحه فلزی ن شیشه ای...فردارم برا ...

یعنی واسه استفاده مداوم خوب نیس؟؟چون بالاخره گاز یچیزیه که خیلی استفاده میشه...

من شیشه ای شو دارم راضیم فرمم توکارگرفتم...به نظر خیلی بهتره اینجور

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

من پشیمونم.فردار خیلی بهتره.هیچ چیزم جای فر رو نمیگیره.البته اگه شرایطشو داری فر جدا داشته باتشی که خیلی بهتره.

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

از جهیزیه ام صفحه ای بود سختم بود  برا مهمونی و چندتا غذا پختن ۱دونه طرح فر خریدم انشالا برم خونه خودم صفحه ای میزارم اینم میزارم تو انبار برا سرخ کردنی چیزی

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!

من صفحه ای فلزی اخوان دارم خیلی راضیم چیز سنگینم گذاشتم هیچیش نشدهو...البته اینکه میگن میشکنه ممکنه برای صفجه شیشه ای درست باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)