سلام خانوما میخواستم ببینم شما از گاز صفحه ای راضی هستین؟؟و کلا پشیمون نشدین که خریرین و به راحتی روش آشپزی میکنین؟؟فر گاز بهتره یا صفحه ای؟؟؟ممنون میشم کمکم کنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درسته...آره دیگه یا فرگاز یا دوتاشو جدا جدا بخرم....اخه یه شخصی میگفت نمیشه چیز سنگین روش گذاشت و توان نداره در حد یه قوری کتری و بیشتر برای نما ...واسه همین نظر خواستم...
من شیشه ای شو دارم راضیم فرمم توکارگرفتم...به نظر خیلی بهتره اینجور
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
از جهیزیه ام صفحه ای بود سختم بود برا مهمونی و چندتا غذا پختن ۱دونه طرح فر خریدم انشالا برم خونه خودم صفحه ای میزارم اینم میزارم تو انبار برا سرخ کردنی چیزی
گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
من صفحه ای فلزی اخوان دارم خیلی راضیم چیز سنگینم گذاشتم هیچیش نشدهو...البته اینکه میگن میشکنه ممکنه برای صفجه شیشه ای درست باشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
آشپز خونم متوسطه نه بزرگ نه کوچیک...هردوجورش رو میتونم بزارم هم صفحه ای و فر جدا هم فرگاز...بیشتر همینکه کوچیکه و میشه دوسه تا قابلمه روش گذاشت مد نظرمه