2777
2789

پسرم رفته تو یازده ماه... کلا دیر سینه خیز رفت ولی الان یه ماهه که هیچ پیش رفتی نکرده و هنو همون جوری سینه خیز میره پس کی چهار دست و پا میره؟ طبیعیه این حالت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه خیز خوب رفته باشه

سربازیش راحتتره

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
دخترم ۵ماهگی سینه خیز رفو.۲ماه کشید تا چهاردست و پا بره

۲ ماه.. چقد فاصله ست بینش اخه سینه خیز و چهار دست و پایی شبیه همه...فک میکردم زیاد بینشون فاصله نمیوفته..ماشالا فرز بوده چه زود رفته پسر من که تپله و تنبل

کلا چون تپله تنبله 

من دخترم یکسال و یکماهه یهو راه افتاد ولی بچه برادرم الان ۱۱ماهشه تپلم هس خیلی تو رورواک میزارنش خیلیا یعنی همش از ایور ب اوره الان ده قدم بدون کمک میره

۲ ماه.. چقد فاصله ست بینش اخه سینه خیز و چهار دست و پایی شبیه همه...فک میکردم زیاد بینشون فاصله نمیو ...

اره زود بود.عزیزم خودتو ناراحت نکن اصلااااااا.بچه ها یکی نیستن.الان دخترم ۱۰ماه و نیمشه داره قدم برمیداره.ولی لاغره.لاغر بودنشم فکر منو خراب کرده.

اره زود بود.عزیزم خودتو ناراحت نکن اصلااااااا.بچه ها یکی نیستن.الان دخترم ۱۰ماه و نیمشه داره قدم برم ...

ناراحتیم برا حرف بقیه ست که هی مقایسه میکنن عیدم که داره میاد دیگه هر جا بریم و هر کی بیاد ایراد میگیره و یه چیزی میگه 

ناراحتیم برا حرف بقیه ست که هی مقایسه میکنن عیدم که داره میاد دیگه هر جا بریم و هر کی بیاد ایراد میگ ...

راست میگی.امان از حرف مردم.بچه خواهرشوهرم ۴ماهشه تپل تر از بچه منه.مادرشوهدم همش با اون مقایسه میکنه.بچه سالمیه چون شیرخشک ندادم پف نکرده همه میگن لاغره.کلا شیرخودمو خورد.ترغیبش کن چهاردست و پا بره

پسرمن شش ماهو ۱۴روزشه ولی سینه خیز نمیره فقط میشینه😓چیکار کنم ک بره

من خودم تمرینش میدادم البته دیر شروع کردم تو اینترنت حرکات کار در مانی برای چهار دست و پایی رو زدم... اینطوری که به شکم میذاریش یه شال از زیر شکمش رد میکنی به کمک شال از زمین بلندش میکنی و یه چیزی که دوست داره جلوش میذاری و با اون شال به جلو رفتنش کمک میکنی..نمیدونم متوجه شدی یا نه..تو اینترنت بزنی فیلماش هست