2777
2789
عنوان

هیچکس کمکم نمیکنه؟؟؟؟

140 بازدید | 17 پست

بازم دارم جنینمو از دست میدم اینبار زیرنظر دکتر بزرگ علوی بودم بهم مپول پروتون و اناکساپارین داد 30 روز مصرف کردم بعد دکترم قطعش کرد همون  شب ی لک قهوه ای فرداشم رو خونریزی افتادم اگه بچه مو از دست بدم میخام برم پیش ی دکتر بهتر شما اگه تجربه اینجوری دارین راهنماییم میکنین ؟؟این سقط سوممه

ان شاءالله خدا خودش کمکت کنه،، استرس نداشته باش .😢😢😢..من و همدرد خودت بدون خیلی برات دعا میکنم.

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا مطمینی سقط میشه، نفوس بد نزن. منم سر بارداری سه روز لکه های قهوه ای بزرگ دیدم لخته ای بود. رفتم دکتر پروژسترون داد و سونو کرد گفت چیزی نیست. استراحت کن و فقط خوش باش. به هیچ چیز منفی فکر نکن.

حالا چرا مطمینی سقط میشه، نفوس بد نزن. منم سر بارداری سه روز لکه های قهوه ای بزرگ دیدم لخته ای بود. ...

آخه بتامم خیلی پایینه علایم بارداری ام . ندارم خونریزی دارم لک نیس اصن ولی هی قط میشه باز میاد

10 ماهه شده خدا را شکر. برو دکتر الکی استرس نداشته باش.

خداروشکر ک صحیح و سآلمه بچه ت منم دکترم گف باید تا 3شنبه صبرکنم عددبتام بره بالا اگه نره باید سقط بشه الانم میخام برم سونو ببینم وضعیتم چطوره