2777
2789

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیدم فکر کردم بارداری و آبله مرغان گرفتی

خدایی نکرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
نه

حالا نمیخاد انقد استرس ب خودت بدی،استرس خودش خیلی ضرر داره تو بارداری،انشالله ک نمیگیری آبله،جاهای شلوغ نرو،

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

ابله مرغات رو همینجوری هم میشه گرف؟؟یا حتما باید از کسی  سرایت کنه بگیریم؟؟مبخوام بگیرم که وقتی حامله شدم نگران نباشم خخ

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
تو اینستا بودم .نوشته بود در فصل بهار ابله مرغان میاد مواظب باشید ...منم ترسیدم

جالبه زمان بارداریمون مث هم هست تفاوتش سه روزه...رعایت کن و کمتر بیرون برو باردارم هستی کسی توقع نداره ازت اصلا خطرم نداشته باشه واسه نی نیت خیلی بده ابله مرغون 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞