2777
2789
امروز بری بتا شاید دور و بر 30 یا 60 باشه برو آزمایش بده ولی با این بی بی چک بتات پایین نشون میده با ...

پس ميذارم ي دو روز ديگه ميرم

عزيزم واسم دعا كن

از استرس دارم ميلرزم

اون كي سقط كرد؟من ميگم الان تازوده و قلب تشكيل نشد اشكال نداره نه؟

نی نی اون قلبش تشکیل شده بود برو سنو ببین قلبش میزنه یا نه معمولا از 6 هفته تا 9 هفته قلبش تشکیل میشه حالا باید زود دست به کار بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی اون قلبش تشکیل شده بود برو سنو ببین قلبش میزنه یا نه معمولا از 6 هفته تا 9 هفته قلبش تشکیل میش ...

ب نظرم هفته دو سه باشخ

اخه پسرم من ٤هفته فهميدم كاملا قرمز افتاد خطاش

مرسی خانومی انشالله نی نی شما هم به سلامتی بیاد بغلتون عزیزم از کجا فهمیدی دختر ارومیه هستم؟ 

عزیزم من بچهام ۸ماهشونه تیکر بارداری نیس

مگه دختر ارومیه ای هستی؟؟؟😉چه جالب 

عجب تصادفی من منظورم این بود نینی تو دلت دختر آرومیه

عزیزم من بچهام ۸ماهشونه تیکر بارداری نیس مگه دختر ارومیه ای هستی؟؟؟😉چه جالب  عجب تصادفی من م ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم امضات رو نخوندم مال ارومیه نیستم ماکو زندگی میکنم مرز ایران و ترکیه😘

5 هفته به پایین نمیتونه باشه چون تا چهار هفته نی نی در کار نیست و تخمک تازه تشکیل شده 

پس توكل بخدا😊ايشالا ي دختر ناز بهم بده☺️مرررسي باهام صحبت كردي عزيز❤️

پس توكل بخدا😊ايشالا ي دختر ناز بهم بده☺️مرررسي باهام صحبت كردي عزيز❤️

قربونت عزیزم انشالله که به خوسته دلت برسی انرژی منفی رو از خودت دور کن و به چیز های مثبت فکر کن زندگی ارزش استرس و افسردگی نداره😘

الهی بگردم، اشکالی نداره، اگرم باردار باشین، یکسال و چند ماه با اختلاف هستن، چیز عجیبی نیست فقط یکم سخته، که ان شاالله راحت میگذرونید

در عوض فاصله سنی کم اینقدر خوبه برای بچه ها

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
اخه ميترسم از پس خودم برنميام و مادر خوبي نباشم😢

خدا خودش توان میده، اگه از نظر تربیتی میترسین ، شما همیشه تلاشتون رو بکنین و اینکه همیشه به امام زمان بگین که تو این دوره بچه هاتونو به خودشون میسپرین

یکی از اقواممون، میگه از بچگی بچه هاش، بعد نماز صبح  دو رکعت هم برای عاقبت بخیری و اهل صالح بودن بچه هاش نماز میخونده، الان ماشاالله بچه هاش بزرگ شدن و اهل صالح اند

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...