2777
2789
عنوان

عفونت و بسته شدن لوله های فالوپ

2124 بازدید | 15 پست

سلام

من از وقتی ازدواج کردم عفونت گرفتم نمیدونم این عفونت رو چه جوری گرفتم و تا الان باهامه 

دیروز که رفتم دکتر ، دکتر بهم گفت که برم عکس رنگی بگیرم شاید لوله هام بسته ست  ولی تا عفونت خوب نشه نمیتونم عکس بگیرم 

کسی راه ۱۰۰ درصدی برای رفع عفونت سراغ داره؟

یه نفر بهم گفت زهله ی گاو یا گوسفند خوبه برای تمام مشکلات زنان

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌میشه بگی چجوریه حالت؟یکی بهم گفت ممکنه عفونت گرفته باشی 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
عزیزم‌میشه بگی چجوریه حالت؟یکی بهم گفت ممکنه عفونت گرفته باشی 

من یکم سوزش و خارش  داشتم که دکتر بهم گفت عفونت دارم 

الان بعد ازین که سه بار امپول hcg تذریق کردم دکتر گفت که شاید دلیل حامله نشدنم عفونت و بسته بودن لوله هامه

من یکم سوزش و خارش  داشتم که دکتر بهم گفت عفونت دارم  الان بعد ازین که سه بار امپول hcg ت ...

اهااان پ اصا عفونت ندارم من

نمیدونم چرا زیر نافم ی درد  هست درس حسابیم دسشویی ندارم میترسم برم دکتر😓

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

راستی برا خارشت قرص واژینال ننوشته برات؟رو من خیلی خوب جواب داده

نه  فقط یه پماد واژینال داد که اصلا خوبم نکرد سه دوره هم استفاده کردم

اگ حامله نیستی بگو برات شیاف واژینال بنویسه اون خیلی خوبه سریع ج میدع

اگ حامله نیستی بگو برات شیاف واژینال بنویسه اون خیلی خوبه سریع ج میدع

لطفا اسم شیاف ،کلا مشخصات شیاف رو برام بفرستین و چند بار در شبانه روز باید استفاده بشه

لطفا اسم شیاف ،کلا مشخصات شیاف رو برام بفرستین و چند بار در شبانه روز باید استفاده بشه

مال من این بود شبا وقت خاب میزاشتم یا وقتی ک دگ نمیخام هی راه برم خودش اب میشه تو بدنت

قبلش ب دکترت بگو