میرانااا مدیر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 عنوان بچه هایی که رژیم کالری شماری دارن | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست بچه ها هفته اول چقدر کم کردید؟ من سه روزه رژیممو شروع کردم. وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷) 1397/12/03 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31784 كدومش بهتره وراحت تره به نظرتون بشقاب خیلی خوبه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5409 زيره بهتره ياكرفس زیره هم استارتر گفت راحت تره قاشق و کفگیر واحد اندازه گیریشه خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
میرانااا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 زيره بهتره ياكرفس جفتشو نصب کن ببین با کدوم راحت تری.بعد اونیکیو پاک کن وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)
میرانااا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 زیره هم استارتر گفت راحت تره قاشق و کفگیر واحد اندازه گیریشه جفتشو نصب کن ببین با کدوم راحت تری.بعد اونیکیو پاک کن وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5409 سلام استارتر ببین من زیره رو نصب کردم ولی مقدار کالری ک باید بخورم نمیزنه. خب از کجا باید بفهمیم کالری مصرفی مون باید چقدر باشه؟؟ خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
میرانااا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 سلام استارتر ببین من زیره رو نصب کردم ولی مقدار کالری ک باید بخورم نمیزنه. خب از کجا باید بفهمیم کال ... زیره فقط کالری شماره. من برای محاسبه میزان کالری روزانه برای لاغر شدن وزنمو ضربدر ۲۰ میکنم. جوابش هرچی شد منهای ۱۰۰ میکنم. یعنی من ۶۵ کیلوعم:۱۳۰۰=۲۰×۶۵۱۲۰۰=۱۰۰_۱۳۰۰یعنی در روز میتونم ۱۲۰۰ کالری بخورم تا لاغر بشم.از تاپیکای بامداد خمار یاد گرفتم. وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)
hnieh عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 5409 زیره فقط کالری شماره. من برای محاسبه میزان کالری روزانه برای لاغر شدن وزنمو ضربدر ۲۰ می ... اها مرسی ک جواب دادی منم برم حساب کنم خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند