بچه ها من یک هفته بعد سقط طبیعیم سونو واژینال شدم دوسانت یا سه سی سی بقایا دارم با عروق دکتر برام میزوپروستیل واژینال وزیر زبونی داد ولی من فقط دل درد شدم ویک خونریزی ویه لخته خیلی کوچیک سیاه رنگ مثل جگر دفع کردم بعدشم درحد لکه بینی قهوه ای .دفع نشده نه ؟ باید کورتاژبشم ؟ توروخدا تجربه دارید بهم بگید .خدانصیب کسی نکنه 😭😭😭
چقدر بقایا داشتی عزیزم ؟ من سرکارم میرم اصلا نمیدونم سه سی سی بقایا درچه حد باید دفع بشه لخته ست چیه ...
بخدا یادم نیس ابعادشو عزیزم.اما بعد ازسقط باور کن ۶۰ روز خونریزی و لکه بینی داشتم.داشتم تلف میشدم.از شدت کم خونی بیرون افتادم غش کردم.اما با مصرف همون متیل ارگونوین همش دفع شد و تموم شد.به منم گفته بودن کورتاژ اما من میترسیدم نرفتم بیمارستان
من یه بچه داشتم و بارداری خیلی خوبیم داشتم.علت سقطم تشکیل نشدن قلب و توقف رشد تو هفته پنج بود.ولی پی ...
منم قلبش تشکیل نشد و توشش هفته وشش روز رشدش موند طبیعی سقط شد. خدا هردو گلت رو حفظ کنه برات عزیزم .برای منم دعا کن .نمیدونم چرا اینقدر قلب تشکیل نشدن زیاد شده میگن جنینای پسر بیشتر دچارش میشن دخترا مقاوم ترن
منم قلبش تشکیل نشد و توشش هفته وشش روز رشدش موند طبیعی سقط شد. خدا هردو گلت رو حفظ کنه برات عز ...
ممنون عزیزم.انشاالله به زودی خدا بهت یه فرشته ی کوچولو هدیه بده و به سلامت به دنیا بیاریش.دعا حتما عزیزم اگه خدا ازمنم قبول نکنه امیدوارم بخاطر معصومیت بچه هام ازم بپذیره.توام دعا کن نی نیم به سلامتی دنیا بیاد.