2777
2789
عنوان

تجربه دفع بقایای سقط کممممکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 47231 بازدید | 50 پست
عزیزم مال من بقایانبود و ساک بود سونو اشتباه تشخیص داده بود اماچون قرص دفع بقایاخورده بودم مجبورشدم ...

میشه منم راهنمایی کنید

بقایام حدودا۳سانته دکتر ۲۰عدد متیل داد اما اصلا ب خونریزی نیوفتادم و قرس ها تمام شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متیل برای بقایا باعث خونریزی میشه؟

نه.با لک بینی دفع شد.

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

میشه منم راهنمایی کنیدبقایام حدودا۳سانته دکتر ۲۰عدد متیل داد اما اصلا ب خونریزی نیوفتادم و قرس ها تم ...

باید بری سونوگرافی تا معلوم بشه دفع شده یا نه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

میشه منم راهنمایی کنیدبقایام حدودا۳سانته دکتر ۲۰عدد متیل داد اما اصلا ب خونریزی نیوفتادم و قرس ها تم ...

عزیزم نگران نباش احتمال خیلی زیاد با پریودت دفع میشه تو پریود سرچ کن چیزای گرم بخور آب زرشک و اینا بخور پیاده روی کن بعد پریودت برو سونو بده حتما دفع شده،سه سانت خیلی کمه فکرنمیکنم بخاطرش کورتاژ کنن

شاید در جهانی دیگر….

منم ۲۰ تا قرص متیل خوردم فقط لکه بینی قهوه ای داشتم خیلی کم درد اینا اصلا ندارم ۴cc بقایا دارم از شما دفع شد با اون قرص متیل؟