2777
2789
عنوان

برم عکس رنگی یا نه؟؟

317 بازدید | 23 پست

خانمها بیاین بهم مشورت بدین نمیدونم چیکار کنم.

من تخمدان پلیکیستیک دارم الان حدود ۸ ماهه توی اقدامم و گلوکوفاژ و دوفاستون استفاده کردم و رحممو هم گرم نگه داشتم. توی این ۸ ماه فقط دوبار تخمک گذاری داشتم !  رفتم دکتر که دیگه داروهای تحریک تخمک گذاری رو شروع کنم بهم گفت روزی ۲ تا لتروزول بخورم ولی اگه قبلش عکس رنگی بگیرم بهتره. 

یعنی این ماه عکس رنگی بگیرم و اقدام نکنم.

ماه بعد لتروزول بخورم واقدام کنم.

به نظرتون برم عکس رنگی؟ با توجه به اینکه ۲ بار فقط تخمک گذاری داشتم و حامله نشدم پس احتمال داره لوله هام گرفتگی داشته باشه؟ یا اینکه یه چند ماه دیگه اقدام کنم اگه نشدم برم عکس رنگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید الان سوالتون رو دیدم من تقریبا دو سال پیش سقط داشتم دو ماه بعد از سقط دکترم گفت میتونم دوباره اقدام کنم ولی متاسفانه فایده نداشت تا اینکه دکترم شروع کرد به انواع قرص و دارو بازم فایده نداشت ایندفعه همسرم رو فرستاد دکتر وهمسرم دو بار تو مرکز ناباروری ازمایش داد هر دو بار مورفولوژیش پایین بود ودکتر الکارنتین و کیو تن برا همسرم نوشتن همسرم مصرف کرد تعداد اسپرماش زیاد شد ولی مورفولوژیش تعقییر نکرد تو همین حین من هم عکس رنگی گرفتم که ماه بعدش باردارشدم