2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد بعداز دوسال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 52 پست
یه سوال،کسی که ۴ هفته باشه و به خونریزی بیوفته رو شیاف بهش نمیدن ؟؟؟  دکترش میگه چون قلب بچه ت ...

آره عزیزم زوده، زبونم لال قلبش تشکیل نشه اکه شیاف استفاده کنی میچسبه مجبور به کورتاژ میشی 

خودش سقط نمیشه

استراحت کن

خواهر شوهر من از هفته ۵ شیاف گذاشت

تو‌۱۰ هفته کورتاژ سختی داشت

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم زوده، زبونم لال قلبش تشکیل نشه اکه شیاف استفاده کنی میچسبه مجبور به کورتاژ میشی  خود ...

ممنونم که کامل توضیح دادید من برای خودم نپرسیدم این مسئله برای یکی از عزیزانم پیش اومده ،البته امشب گفت که کامل پریود شده و چند لخته هم دفع کرده نمیدونم سقط کرده یا نه اما فکر کنم سقط کرده چون میگه ببخشید مثل جگر لخته اومد متاسفانه حالا فردا بریم پیش دکترش ببینیم چی میگه

ممنونم که کامل توضیح دادید من برای خودم نپرسیدم این مسئله برای یکی از عزیزانم پیش اومده ،البته امشب ...

عزیرم، انشاله بزودی دوباره بارداری موفق داشته باشن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
آره عزیزم زوده، زبونم لال قلبش تشکیل نشه اکه شیاف استفاده کنی میچسبه مجبور به کورتاژ میشی  خود ...

پس خدا بم رحم کرد که قلب بچم تو 5 هفته و 5 روزی که شیاف استفاده کردم تشکیل شده خدایا شکرت