الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ستون فقراتم به طرزوحشتناکی درد میکنه، اصلا یه وضی، شما چی این مشکلو نداری؟ گودی کمرم دارم فکرکنم از اونم هست،لی خیلییییی اذیتم، به این شوهره هم میگم بیا ماساژم بده کلا از سر باز میکنه ها.... ای خدااا دوس دارم دیگه تموم شه این سه ماهم زود بگذره بسلامتی از درد پشت بریدم دیگه
برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
من سزارینیم از طبیعی بشدت میترسم چون دوقلوام سزارین میکنن خداکنه بتونم سالم دنیا بیارم استراحت مط ...
اخیییی دوقولووو الهییی، مال شما هم خدا حفظ کنه، من ب یه قلش موندم خخخ، اره دو قلو سختتره زایمان طبیعیش، ولی اگر بتونی خیلی بهتره به نظرم، میگن طبیعی باعث میشه بچه با فشاری که موقع بیرون اومدن بهش میاد دستگاهای بدنش بهتر کار کنه، منم زایمان اولم خاهد بود انشالله ولی از الان ترس راه نمیدم، میگن باید خونسردیتو حفظ کنی موقع زایمان، فعلا که شیرم خخخ
برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
یه سوال،کسی که ۴ هفته باشه و به خونریزی بیوفته رو شیاف بهش نمیدن ؟؟؟ دکترش میگه چون قلب بچه ت ...
من این مسئله رو نمیدونستم لک داشتم دکتر گف اول سونو بده تا بت شیاف بدیم منم گفتم الان که 5هفته و 5روزه برا چی سونو بدم رفتم یه دکتر دیگه برام شیاف نوشت بعد دوروز دیدم هنوز لک میبینم دل و زدم به دریا رفتم سونو قلبش میزد 6 هفته و دو روز نشون داد