2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد بعداز دوسال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 52 پست

ميشه منو لايك كنى ببينم چيكار كردى باردار شدى منم باردار شم؟!

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از همتون فردا میخوام آزمایش بدم برام دعا کنید با خبر خوش بیام کلی اطلاعات مفید براتون دارم فق ...

مبارکه عاشق بی بی چک مثبتم

حتمابیا از تجربیاتت بگو تونستی لایکم کن بتونم بیام تایپکت

اصلا استرس نگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوقلوهای ناز من دوستتون دارم
اخییی تقریبا با همیم پس، من دوسدارم اردیبهشت بیفته زایمانم ، البته طبیعی

من سزارینیم از طبیعی بشدت میترسم

چون دوقلوام سزارین میکنن

خداکنه بتونم سالم دنیا بیارم

استراحت مطلق بودم الانم باید استراحت کنم بخاطر ترس از زایمان زودرس

برام ۸خرداد زدن ولی اردیبهش میشه بچت پسره؟خدا حفظش کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب منم ۷مهر فهمیدم

من ستون فقراتم به طرزوحشتناکی درد میکنه، اصلا یه وضی، شما چی این مشکلو نداری؟ گودی کمرم دارم فکرکنم از اونم هست،لی خیلییییی اذیتم، به این شوهره هم میگم بیا ماساژم بده کلا از سر باز میکنه ها.... ای خدااا دوس دارم دیگه تموم شه این سه ماهم زود بگذره بسلامتی از درد پشت بریدم دیگه

برای سلامتی بیماران روح و روان صلوات بفرست اگر دوست داری عزیز دل💓
من سزارینیم از طبیعی بشدت میترسم چون دوقلوام سزارین میکنن خداکنه بتونم سالم دنیا بیارم استراحت مط ...

اخیییی دوقولووو الهییی، مال شما هم خدا حفظ کنه، من ب یه قلش موندم خخخ، اره دو قلو سختتره زایمان طبیعیش، ولی اگر بتونی خیلی بهتره به نظرم، میگن طبیعی باعث میشه بچه با فشاری که موقع بیرون اومدن بهش میاد دستگاهای بدنش بهتر کار کنه، منم زایمان اولم خاهد بود انشالله ولی از الان ترس راه نمیدم، میگن باید خونسردیتو حفظ کنی موقع زایمان، فعلا که شیرم خخخ

من سزارینیم از طبیعی بشدت میترسم چون دوقلوام سزارین میکنن خداکنه بتونم سالم دنیا بیارم استراحت مط ...

اره عزیزم پسمله، مال شما چیه جنسیتشون

من ستون فقراتم به طرزوحشتناکی درد میکنه، اصلا یه وضی، شما چی این مشکلو نداری؟ گودی کمرم دارم فکرکنم ...

من که افتضاحم

بخاطر استراحت مطلق طرف راست خوابیدم وکمردرد شدید طرف راست گرفتم

شبا پامیشم ومیشینم

شوهرم پیشم نیست وقتی باشه ماساژ میده

کلا بارداری سختی دارم نه میتونم راه برم نه حق رانندگی ونزدیکی و...دارم

ولی خوشحالم وخداروشاکرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال،کسی که ۴ هفته باشه و به خونریزی بیوفته رو شیاف بهش نمیدن ؟؟؟  دکترش میگه چون قلب بچه ت ...

من این مسئله رو نمیدونستم لک داشتم دکتر گف اول سونو بده تا بت شیاف بدیم منم گفتم الان که 5هفته و 5روزه برا چی سونو بدم رفتم یه دکتر دیگه برام شیاف نوشت بعد دوروز دیدم هنوز لک میبینم دل و زدم به دریا رفتم سونو قلبش میزد 6 هفته و دو روز نشون داد 

اخیییی دوقولووو الهییی، مال شما هم خدا حفظ کنه، من ب یه قلش موندم خخخ، اره دو قلو سختتره زایمان طبیع ...

زنده باشی

اره دوقلویی شیرینه ولی سخت

هرهفته امپول و...

خدا به همه منتظرا عطا کنه

من بعد۸ماه حامله شدم ولی انگار۸سال طول کشید عاشق بچم ولی الان میگم چقد مسئولیت داره ومیترسم

اره طبیعی مادر وبچه سالم میشن بیماریا میره ولی میترسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40