2777
2789
عنوان

برای عید چیکار کردین ؟

2225 بازدید | 43 پست

خانما گل من ماه ۶بارداری هستم ؟

میخواستم بدونم شما با این گرونیا چه کاری کردین برای عید یکم باهم هم دردی کنیم؟

خدایا به حق خودت نی نی منم سالم سالم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دخترم خرید کردم..همین کار خاصی نکردم ..خونه تکونی از فردا تیکه تیکه شروع کنم

.

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من تابستون خریدهای بچه ها و شوهرمو انجام دادم. الان مانتو و شلوار و شال خودم مونده. کیف و کفش پارسالمو استفاده می کنم 

لباس خونه و زیر وارایشی هم خریدم تقریبا 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

من نصفه کاره خونه تکونی کردم یک چیرهای کمی برای پسرمو خودم گرفتم هنوز شوهرم چیزی نگرفته اونم باید بگیره 

عیدی برای خواهرمم باید بگیرم 

راستی روز پدر هم هست اول عید هنوز چیزی نگرفتم 

والا میگن مانتو زیر 500نیست.شوهرمم گفت نمیخرم.واسه پارسالت رو بپوش منم غصم گرفته.

نه بابا من یک مانتو مجلسی خیلی شیک گیپور طلایی مزون دوزی از مانتو نیاوران گرفتم ۳۲۰ 

قیمت مناسب ترم داشت 

والا میگن مانتو زیر 500نیست.شوهرمم گفت نمیخرم.واسه پارسالت رو بپوش منم غصم گرفته.

نه بابا دیگه چه خبره با۲۰۰ هم چیزای قشنگ میشه خرید

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤