2777
2789

ايده ال من قبل ازدواج اين بود كه همسرم فوق العاده مهربون و بااخلاق و پاك باشه و البته به صورت كلامى عشقشو ابراز كنه و من تو دوره ى قبل ازدواج اينا رو تو همسرم ديدم و باهاش ازدواج كردم و خداروشكر الان همونجورى هست كه ميخواستم البته نه صد در صد 

كلا هميشه همينجوريه ١٠٠ درصد اون چيزى كه ميخواى نميشه ولى حداقل ميتونى تا حدودى به ايده الت برسى 

اوضاع اقتصادى داغونه قرار نيس كه خودمو از زندگى كردن محروم كنم كه ! با يكم قناعت و كم كردن چشم و هم چشمى ميشه تو همين اوضاع هم زندگى كرد

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندازه فرق موز با خیاره فرقشون😃

😁😁 خوب موز شیرین تر و لذت بخشتره

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........

من ایده آل نداشتم کلا به این تصور که هیچ کس نمیتونه منو خوشبخت کنه ازدواج کردم 😂😂😂 سطح توقعم خییییلی پایین بود و فکر میکردم بهترررین پسر دنیا هم نمیتونه مثل بابام که برای مامانم همسری میکنه همسر خوبی باشه برام

فکر میکردم هیچ کس لیاقتمو نداره😂😂😂😂

واسه همین کلا هیچ خواستگاری رو غیر از شوهرم راه ندادم و همشونو رد میکردم و اصلا هم برام مهم نبود که طرف همبازی بچگیمه یا چه میدونم باباش رفیق سی ساله بابامه یا فامیله یا همسایه ست یا هم کلاسیه استاده متخصصه پزشکه کارمنده هر شغل و جایگاه اجتماعی و خانواده ای داشت رد میکردم کلا به خواستگار و ازدواج فوبیا داشتم حتی نذاشتم یک بار پاشونو خونه بذارن 

ولی شوهرم خیلی گیر سه پیچ بود دو سال صبر کرد تا راهش بدم خونه

بابام میگفت بذار این بدبخت بیاد دو سال منتظر مونده میگفتم از من سیر شدین میخواین ردم کنین برم؟ 

بابام میگفت بذار بیاد خودت ردش کن دو سال صبر کرده گناه داره خودت آب پاکی رو بریز دستش بره پی زندگیش 

شوهرم منو دیده بود ولی من ندیده بودمش

دقیقا تا پشت در خونمون برسه مسخره ش میکردم🤭

هم اعتماد به نفسشو هم پررو و سه پیچ بودنشو هم شهرشونو🤨

وللللی وقتی توی آیفون خونمون دیدمش و بعدشم باهاش حرف زدم چنااااان ازش خوشم اومد که هنوزم که هنوزه بهش میگم حیف اون دو سالی که کمتر دارمت 

قشنگ کپپپپپی بابامه 😍😍😍

ازدواج خوب خیلی خوبه درست انتخاب کن سطح توقعت رو هم بیار پایین که اگه یه وقت رفتاری دیدی که انتظارشو نداشتی جوری نخوره توی ذوقت که گند بزنی به زندگیت🤪

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
شما کی ازدواج میکنی؟

وقتی که ب نظر خودم از نظر عقلی ب بلوغ رسیده باشم

آماده شرایط زندگی و بالا پایینش باشم

در واقع ب درک برسم

چون زندگی فقط ازدواج نیس

قبل از روابط احساسی باید همه بعدش رو سنجید

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

من از همه چی همسرم راضیم.شاید بالاتر از ایده آلم...ولی تنها چیزی که اذیتم میکنه دوری از مادر و برادرمه. 2 ساعت تا شهرمون راهه یه وقتایی از اینکه اومدم راه دور پشیمونم. ولی به خوبیای همسرم نگاه میکنم دلم به زندگی گرم میشه.البته الان دیگه عادت کردم 7 سال از ازدواجم میگذره

منکه شوهرم اون چیزی ک میخوام نیست خیلی سخت گیر هست چون زندگی قبل ازدواجم سطح پآیین بود از لحاظ مالی باهاش ازدواج کردم ولی هیچی پول نیس کاشکی پول نداشت ولی انقد سخت گیر نبود.هفته دیگه اولین سالگرد ازدواجمون هست ولی تو این یکسال هیچ خاطره خوبی ازش ندارم..

پسر حرمت داره 😒

چرا سوء تفاهم شد 

منظور من فرق موز و خیار بود الان موز مجلسی و گرون و همه پسنده اما خیار نه از اون لحاظ گفتم 

ایده ال منم یه مرد فوق لاکچری و روشن فکر و فداکار بود 

شوهرم متعصب و مغروره

من ایده آل نداشتم کلا به این تصور که هیچ کس نمیتونه منو خوشبخت کنه ازدواج کردم 😂😂😂 سطح توقعم ...

اخخخخی😍😍😍

ایشالا همیشه شاد و خوشبخت باشین❤❤❤

اخه من حرفم اینه که

تا وقتی شرایطی بهتر از خونه ی بابام برام اتفاق نیفته ازدواج نمیکنم که بعد بخوام پشیمون شم...

مثلا کسی که الان منو خیلی دوست داره میدونم که اگه باهاش ازدواج کنم شرایط و راحتی الانمو نخواهم داشت و از یه طرف هم میگم خب اون منو خیلی دوست داره و شاید هیچکس دیگه منو انقدر دوست نداشته باشه!!!

کلا خیلی تصمیم سختیه ازدواج

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...