2777
2789

مجردم 

ولی  ببین هیچ کس قاعدتا همونی ک میخواد نمیشه

دو نفر با دوتا عقاید تا حدی  متفاوت بهم میخورن 

بلاخره که همین اونو از ایده آل قبل ازدواج در میاره

ولی خب نمیشم گف بده

بابا اوضاع هر دمبیل یا هر چی ربطش ب ازدواج چیه

یعنی اگه ازدواج نکنه کسی همه چی گاستون میشه؟ 

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمین تا اسمون فرق میکنه اگه به عقب برمیگشتم ازدواج نمیکردم

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘
من خودم خداییش عذاب وجدان میگیرم بخوام ۰۱۰ ملیون بابامو بندازم تو قرض که ازدواج کنم

دقیقا منم

ازدواج کنی و بعد هم یهو ببینی این زندگی چیزی نبوده که میخواستی و خیانت شده بهت و ...

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

من تو خوابم نمیدیدم یه مردی تا این حد خوش اخلاقو مهربون نصیبم بشه تو تصوراتم جنگ و دعوا داشتم ولی تو واقعیت اصلا اینطور نیست 

فقط اوضاع مالیش خوب نیست 

من تورویام همیصه یه شوهر پولدار میخواستم  ولی نشد

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
مجردم  ولی  ببین هیچ کس قاعدتا همونی ک میخواد نمیشه دو نفر با دوتا عقاید تا حدی  مت ...

اوضاع هردمبیل ربطش اینه که وقتی خونه ی بابا همه چی برات فراهمه یهو بری خونه شوهر و مثه خیلی از خانومایی که اینجا دارن تاپیک میزنن که شوهرم خیانت کرد شوهرم منو زد شوهرم فلان و...

احساس خوشبختی نمیکنی

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
اوضاع هردمبیل ربطش اینه که وقتی خونه ی بابا همه چی برات فراهمه یهو بری خونه شوهر و مثه خیلی از خانوم ...

بلاخره ک همیشه ن بابا هس ن پول بابا

بعد آدما نیاز عاطفی دارن

دوس دارن تنهایی‌اش ن پر بشه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بلاخره ک همیشه ن بابا هس ن پول بابا بعد آدما نیاز عاطفی دارن دوس دارن تنهایی‌اش ن پر بشه

شما کی ازدواج میکنی؟

📢📢آقا هستم،کاربرآقاست.آقاهستم.کاربر آقاست پس لطفا در ریپلای کردن دقت کنید, تو به من احترام میگذاری و منم به شما احترام میگذارم،چون میخام یکی مثل تو باشم  تو به من توهین میکنی اما من به شما توهین نمیکنم چون نمیخام یکی مثل تو باشم  اینجا عضو شدیم برای استفاده از تجربه و تفاهم همدیگه, باهم دشمنی که نداریم و به خاطر تو خودمم رو زیر سوال ن خواهم برد. میدونم شاید تند رفتم؛ ولی سرعتم غیرمجاز نبود , هرگز ازت سبقت نگرفتم. اما تو............ اما تو؛  اماتو آنقدر با گذشت بودی که از من هم گذشتی.........