2777
2789

این وسیله ها رو برداشتم ببینید چیزی از قلم نیوفتاده 

لباس سایز0بچه.سرهمی کلاه دستکش جوراب ناف بند

پوشک واسه بچه و خودم . دستمال مرطوب. دستمال کاغذی

پدسینه، سوتین شیردهی، شیردوش 

شیشه شیر کوچیک 

پودربچه. کرم زینک اکساید 

پتو قنداقی 

لوازم آرایش آینه برس

لباس راحتی جلودکمه دار واسه خودم

قطره واسه گرفتگی بینیم. یه بسته ژلوفن. شیاف دیکلوفناک محض احتیاط.قرص های مولتی ویتامین و مکمل آهن.

چیزایی هم که فعلا لازمشون دارم بعدا باید بردارم(کارت بانک مدارک دفترچه بیمه نامه بیمارستان )

لباس مناسب واسه ترخیص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی واهن که نمیخوادببری تابرگردی ازبیمارستان...شیاف هم خود دکتربعدزایمان بسته به زخمت واست تجویزمیکنه...خوراکی هم سزارین باشی فک کنم نباید تاشبش چیزی بخوری یعنی نمیشه بخوری حتی اب..

لباس زیر سایز بزرگ واسه خونریزی بعد زایمان هم برداشتم  راستی خوراکی چی خوبه ببرم با خودم ؟؟ ...

پودر بچه و زینک اکساید لازم نمیشه پد سینه هم لازم نمیشه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

وا نه ساک نمیخواد ببری که 

منو خواهرم داشتیم ساک میبستیم با کلی ذوق و شوق واسه زایمان خواهرم

بردیم بیمارستان اینجوری نگاهمون کردن😐😐😐😐 گفتن چند ساله زایمان نداشتن اطرافیانتون؟؟😐😐😐😐

ساک نمیخواد که 

پوشک و لباس نی نی و مامان و پتوی نی نی و مامان و پوشک مامانو میدن دستمال مرطوب و ملافه 

شیرخشکم نمیزارن ببری کلا خودشونم نمیدن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

به نطرم شیر خشک 

و قطره شیر افزا هم ببر

شبشع شیر 

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷