2777
2789
عنوان

نکته مهم روز جمعه

102 بازدید | 6 پست

📝هرکس روز جمعه این درود را بعد از نماز عصر ۸۰بار بخواند گناهان ۸۰سال وی معاف میشوند👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
*اللّهمَ صَلِ عَلی مُحمدِ النَبِی الامِی وَ آلِه وَ سَلِم عَلَیه*
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما
خوبه پس اینو بخونم تا شصت سال اینده گناه کنم موردی نداره😑

اونجوری ک نمیشه بری ازقصدگناه کنی ک این دعا رو بخونی

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خنده م گرفت. 

توضیح کامل باید بدی چون آدم جاهل کم نداریم اینجا. 

این در حالتی ممکنه که یارو حق الناس ها رو‌حل کرده باشه ، حق الله ها رو به جا آورده باشه، به حق النفس ها آگاه شده باشه و گناهان کبیره و‌صغیره رو ترک‌کرده باشه 

بعد بشینه اینا رو بخونه تا اگر خرده ریزی فراموش شده باشه خدا براش زیر سبیلی رد کنه. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
ببخشید خنده م گرفت.  توضیح کامل باید بدی چون آدم جاهل کم نداریم اینجا.  این در حالتی ممک ...

یکم عاقل باشید حق الناس ک تا طرف نبخشه خداهم نمیبخخشه و درضمن بری گناه کنی ک این دعا رو بخونم بخشیده میشه هم ک نمیشه .... 

یکم عاقل باشید حق الناس ک تا طرف نبخشه خداهم نمیبخخشه و درضمن بری گناه کنی ک این دعا رو بخونم بخشیده ...

خوب مگه من چیز دیگه ای گفتم؟ 😳

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟