2777
2789
عنوان

کدوم رنگ برای کالسکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بتونی والا تو این شرایط باید اقتصادی فکر کرد... اینکه کالسکه رو به مادر بشه و حالت خواب ه ...

ولی همه میگن بچه اوایلش دوست داره مادرو ببینه یکم که بزرگتر بشه دلش میخاد اطرافشو نگاه کنه

ولی همه میگن بچه اوایلش دوست داره مادرو ببینه یکم که بزرگتر بشه دلش میخاد اطرافشو نگاه کنه

دختر من تا یکسالگی تو روز دوست داشت بیرون رو ببینه تو شب دوست داشت من رو ببینه چون میترسید. الام که دوسالشه عموما بیرون رو میبینه ولی تو همچین روزهایی که سرده رو به خودم میگذارم که خلاف جفت حرکت باشه و باد تو صورتش نخوره.

من الان باردارم و از کالسکه ووسایل پسرم مثل گهواره و رورویک تاب واسه این یکی میخوام استفاده کنم هیچ ...

دقیقا چون بچه تایم زیادی باهاشون نیست من هنوز بچه دوم ندارم ولی گهواره دخترم رو دو تا بچه دیگه استفاده کردن و پس اوردن آخ هم نگفته مثل روز اولشه. االبته به افرادی دادم که مثل خودم مراقب وسایل هستن.