2777
2789
عنوان

به نظر شما گناه من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست

چه بد!!!

اشکال نداره عزیزم بیخیال فراموشش کن منم وقتی تو خونه بودم انقد بابام دعوام کرده حتی کتکم زده بود کلا بداخلاق بود

جوری که بعضی وقتا دوس داشتم از خونه فرارکنم ولی حالا که اومدم خونه خودم میفهمم بابا چه نعمتیه

چرا بابات برعکسه؟

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من برعکس بود موقع مهمونی و اینا همیشه بعدش دعوا بود که چرا با پسرا بگو و بخند میکنی چرا نیشتو نمی بندی 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
همش از اعتماد بنفس پاییینه کتاب راجع به اعتماد به نفس بخون اگرم بتونی بری پیش مشاور که چه بهتر

به خدا اگه اعتماد به نفسم پایینه بازم تقصیر پدرمادرمه هیچوقت نکات مثبت منو ندیدن هییییچوقت 

چه بد!!! اشکال نداره عزیزم بیخیال فراموشش کن منم وقتی تو خونه بودم انقد بابام دعوام کرده حتی کتکم ز ...

نمیدونی که الان دارم دق میکنم اثر حرفاش تا مدت ها روم میمونه 

خییییلی بد باهام حرف زد خیلی نمیدونی 😭😭😭😭

اشکال نداره به این فکر کن باباته نباید به دل بگیری 

وگرنه بعضی از مامان باباها یه وقتایی یه حرفی بهت میزنن که دلت میشکنه انگار دشمنت بهت گفته بدون تو تنها نیستی

انقد بدم میاد والدین چون خوذشون یه ویژگی خاصو دارن انتظار دارن بچشونم همون ویژگیو داشته باشه😒

اخه من اگه اینمدلی هستم کاملا مثل مامانمم من اگه اینطوری هستم حاصل تربیت مامانمه همیشه از اونا بوده که نذاشته من حرف بزنم مثلا بچه هم که بودممیخواستم جواب کسی رو بدم مامانم میگفت ادم میگه .... اینطوری نمیگه همیشه حرفشو به من تحمیل میکرده نذاشته من خودم از طرف خودم حرف بزنم 

خییییلی بد باهام حرف زد خیلی نمیدونی 😭😭😭😭

عزیزکم اشکالی نداره. این به خاطر اینه که نگرانته دیگه اگه بی‌تفاوت بود چی... حالا ادبیاتشون یه کم خوشایند نیست دیگه اهمیت نده😁😍 اگه می‌خوای تغییر کنی شاید کتاب خوندن مفید باشه. انقدر بخونی که همیشه یه چیزایی تو ذهنت باشه و بلد باشی تو هرموقعیت چی بگی. یعنی همیشه حرفی برای گفتن داشته باشی. می‌گن تا مرد(یا زن) سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد! پدرت حق داره که نگرانته و قطعا بابای خوب و باحالیه که انقدر به فکرته. به جز کتاب‌های کلی و عمومی، یه کتاب به نام "آیین سخنرانی اثر دیل کارنگی" و همچنین کتاب "آیین دوست‌یابی اثر دیل کارنگی" به نظرم خیلی می‌تونه کمکت کنه. موفق باشی دوست من😉😚😍🌹💙

💙صدا کن مرا... 
عزیزکم اشکالی نداره. این به خاطر اینه که نگرانته دیگه اگه بی‌تفاوت بود چی... حالا ادبیاتشون یه کم خو ...

مرسی عزیزم حق با شماست ولی میشد خییییلی بهتر بیانش کرد نه این مدلی 

حتما کتاب هایی که گفتی میخونم ممنون 

به خدا اگه اعتماد به نفسم پایینه بازم تقصیر پدرمادرمه هیچوقت نکات مثبت منو ندیدن هییییچوقت 

حالا دیگه وقتشه خودت خودتو بسازی و از این حالت بیای بیرون 

منتظر دیگران نمون که به تو شکل بدن. خودت دست به کار شو واسه ساختن و پیشرفت خودت

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
مرسی عزیزم حق با شماست ولی میشد خییییلی بهتر بیانش کرد نه این مدلی  حتما کتاب هایی که گفتی میخ ...

قربانت عزیز دلم. آره کاملا درسته، پس تو الان باید یاد بگیری انقدر خوب صحبت کنی که در آینده برای فرزندان خودت مشکلی به وجود نیاد و خوب بهشون یاد بدی. یادت باشه تو قرار نیست عین پدر یا مادرت باشی هیچ‌وقت، چون تو یک شخصیت مستقل دیگه‌ای پس خودت رو اون‌جور که دوست داری بساز.آره بخون عزیزکم عالی هستن و متنشون هم بسیار روان و پرکشش. شبت آروم و شیرین🌹

💙صدا کن مرا...