2821
2789
عنوان

استفاده از رنگ اکریلیک روی شیشه

5620 بازدید | 28 پست

سلام. کسی تا حالا از رنگ اکریلیک استفاده کرده؟؟ کار باهاش راحته؟؟  قیمتاش رو کسی خبر داره چنده؟؟ کلا هرچی درموردش میدونید بگید لطفا

خدایا شکرت

اتفاقا منم میخوام بدونم میخوام میز رو رنگ اکلریک طلایی بزنم خوب میشه مثل مال بیرونیا میشه چه جوریاس

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترین مارک پ ب او هست که ۴۲ تومن هر تیوپ!

وستا ایرانی ۱۲

برای شیشه از رنگ ویترای استفاده میشه. حلال آب داره و حلال تینر. که آب بو ندار

بستگی داره که بخوای چی کار کنی؟

اره من خیلی حلالش ابه قیمتشا الان نمیدونم برای شستشو وضد اب کردن اون وسیله باید کریستال سرونیک که محلول دو جزیی به مقدار مساوی روش بزنی اسپری کیلر بعد روش بپاشی خوبه 

محمدم همه ی وجودم پسر ناز مهربون باهوشم. پرهام با وجود همه بدیهات عاشقتم شوهر چشم قشنگ من

البته باید بداری قشنگ اون ماده خشک بشه بعد اسپری بزنی رنگاسم میتونی با هم ترکیب کنی 

محمدم همه ی وجودم پسر ناز مهربون باهوشم. پرهام با وجود همه بدیهات عاشقتم شوهر چشم قشنگ من

باید با آب حل کنی با قلم مو بکشی.

مارک رپین یا رویز بخر . وستا نخر ایرانی هست به کار نمیخوره. سه رنگ اصلی به علاوه سفید و مشکی. 

برای روی شیشه میتونی از دور گیر استفاده کنی.  هم چنین رنگ ویترای

خدایا سپاسگزارم
بهترین مارک پ ب او هست که ۴۲ تومن هر تیوپ! وستا ایرانی ۱۲ برای شیشه از رنگ ویترای استفاده میشه. حل ...

چندتا گلدون شیشه ای دارم. میخوام رنگشون کنم. خسته شدم ازشون. البته توی گلدونا آب نمیریزم

خدایا شکرت
با رنگ مولتی سورفیس ریچ رنگ کن عالیه برای چوب

مرسی..طلایی براق میشه بعد مدتی کدر نمیشه و قیمتش هم لطف میکنی

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792