2777
2789

نه عزیزم کی گفته فقط بخواب؟اتفاقا بی تحرکی باعث میشه زایمان سختی داشته باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی ک خطر سقط یا زایمان زودرس دارن اره باید استراحت کنن بقیه واقعا لزومی نداره خودمن خیلی تو حاملگیم اکتیو بودم خیلی خوب بود مشکلیم نبود واقعا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من مادرشوهرم میگه😑اصلا میمیره فوضولی نکنه این بشر

اگه بارداری پر خطر نداری خیلی هم خوبه. وزنت بالا نمیره و ورم نمیکنی و سوء هاضمه هم نمیگیری. البته پیاده روی آروم.

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

كلا تحرك داشته باشى بهتره ولى بايد شرايط جسمانيت رو هم درنظر بگيرى، اضافه وزن داشته باشى به كمرت فشار مياد خداى نكرده، من اضافه وزنم ندارم ولى از الان كمر دردم شروع شده نميتونم زياد راه برم

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى

نه چرا باید بد باشه؟؟؟ پیاده روی روزانه از یبوست جلوگیری میکنه، مانع افزایش وزن بیش از حد میشه  و زایمان را هم راحت میکنه. 

من بارداریهام خیلی فعال بودم. شاغل بودم و علاوه بر اون از همون اول هر روز حداقل 45 دقیقه راه میرفتم. هم بارداریهام آسون بود و هم زایمانهام...با پزشکت صحبت کن و اگه مشکل خاصی نداری حتما تو برنامه روزانت پیاده روی داشته باش.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم