2777
2789
عنوان

پاک کردن تتو

| مشاهده متن کامل بحث + 15481 بازدید | 57 پست
هلیا جان مشکل در اون حد نی خیلی بیشتره فک کن مث قدیما دم ابرومو تیغ زده برده بالا و ضخیم کرده

چرا گزاشتی اخه😨باید میگفتی طبیعی بکنه

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملکه جان استفاده کردی این روشو؟ جواب داده؟

آره عزیزم خط چشم تتو کردم افتضاحححح زد برام😖شب اینا رو گرفتم تا ۳روز زدم خشک شد کندمش 

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
هلیا جان مشکل در اون حد نی خیلی بیشتره فک کن مث قدیما دم ابرومو تیغ زده برده بالا و ضخیم کرده

باید از خودش بخایی درستش کنه واست آخه دیگه آرایشگری دیگه ای که خرابکاری اون رو درست نمیکنه

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
آرایشگر بهت گفته؟

اگه خواستی درستش کنی حتما تایید کن که میخایی ابروت حالت طبیعی داشته باشه و فقط جاهای که ابرو ریخته واست تتو بزنه 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤

ولی هلیا جان من دیگه سمت اون نمیرم  بعد خیلی پرو و حق به جانبه از ایناس که یکی به دو میکنه با بی ادبی عمرا برام درستش کنه تازه خرابترم میکنه

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  
دیروز

ببین اول زمان میبره نازک میشه. برا تاب تا بدون باید بری ترمیم.درست میشه. اگ دوسش نداری برو بشورش باصابون. اخه من کادر انداختم گفت تا 4روز اب نزن تا ی هفته صابون

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد