2777
2789
عنوان

پاک کردن تتو

| مشاهده متن کامل بحث + 15485 بازدید | 57 پست

عزیزم اصلا پیشش نرو واسه ترمیم و تتو رنگ پوست که بهش میگن بژ نزن چون جاش میمونه و دیگه هیچ راهی نداره ،اینو حداقل میشه با لیزر پاک کرد . الان اگه زخمه ،زخمش رو بکن بهتره کمرنگ تر میشه . من این بلا سرم اومده تتوم رو رنگ بژ زدم که درست بشه بدتر شد،الان بعداز چند سال تونستم ترمیمش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا پیشش نرو واسه ترمیم و تتو رنگ پوست که بهش میگن بژ نزن چون جاش میمونه و دیگه هیچ راهی ندار ...

چیکا کردی شما

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
چیکا کردی شما

من دیگه تتوش نکردم تا کمرنگ شد و جمع تر شد چون رنگ بژ با لیزرم نمیره پیش یه آرایشگر خوب رفتم گفت برات درستش میکنم اما کامل پاک نمیشه،با کامو برام زیر ابروم رو همرنگ پوستم کرد الان انگار سایه زدم مشخص نیست مگه اینکه از نزدیک ،بعد قسمتهای تا به تاش رو برام دوباره تتو کرد خیلی بهتر از قبل شده . فقط نذارین بژ کنن براتون با لیزر پاک میشه تتو کامله کامل . هروقت خواستین تتو کنید فقط رو خوده ابرو باشه بالا نبرین جایی که مو نداره رو تتو نکنید من هرکی میگه تتو کنم میگم نکن یا حداقل فقط رو خود ابرو باشه که دوشاخه نشه

سلام دوست عزیز خوبی میدونم این تاپیک خیلی وقت پیشه شما تتو رو با لیدوکایین پاک کردی کمل رفت یا قرمزیش موند ممنون میشم زود جواب بدین..چون منم امروز سایه ابرو زدم اصلا خوشم نمیاد پهن شده.

سلام دوست عزیز خوبی میدونم این تاپیک خیلی وقت پیشه شما تتو رو با لیدوکایین پاک کردی کمل رفت یا قرمزی ...

سلام گلم واسه من میکرو بلیدینگ بود و زود رفت

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  

معمولا با لیزر تتو رو پاک میکنن. یه دوستی دارم اهوازه واسه پاک کردن تتوش رفت پیش دکتر همایون زهتاب. سرچ کنی پاک کردن تتو با لیزر در اهواز میاره سایتش رو. خیلی راضی بود. چند سال پیش ابروهاش تتو کرده بود بعد پشیمون شد. خیلی دنبال روش پاک کردن تتو گشت. با هیچی جواب نگرفت. خدا دکتر زهتاب خیر بده. براش کامل پاک کرد. الانم فیبروز کرده و داره با ابروهای قشنگش کیف میکنه.

من دیگه تتوش نکردم تا کمرنگ شد و جمع تر شد چون رنگ بژ با لیزرم نمیره پیش یه آرایشگر خوب رفتم گفت برا ...

اتفاقا الان یه مرکزی هست که رنگ قرمز و کرمی  و بژ رو هم با ایزر کامل پاک میکنه دیگه از محلول وو اسید راحت میشی