2777
2789

سلام عزیزان من دوماه دیگه ۲۰سالم تموم میشه و ۳ساله ازدواج کردم دخترم ۲۳ماهشه

من عاشق پزشکی هستم از بچگی ارزوم بود و خیلی هم تو دوران مدرسه زرنگ بودم ولی توی سال سوم نامزد کردم و کلا درسام افت کرد و رشتم تجربی بود سال سوم ۳تا از درسامو افتادم

الان به سرم زده که اون ۳تارو پاس کنم و پیش دانشگاهی هم تموم کنم و حسابی برا کنکور پزشکی بخونم ولی از طرفی با وجود بچه خیلی سخته..

خلاصه دوست دارم تو اینده برا بچم مفید باشم و شاغل بشم دستم تو جیب خودم باشه بنظرتون چیکار کنم اگه پزشکی ادامه ندم چون سخته چی بخونم برا دانشگاه؟؟؟؟

من درسم رو ادامه دادم.حتی الان که دوتا بچه دارم هم درس میخونم.سخته شرایط ولی با برنامه ریزی و تلاش ممکنه.

شما هم ببینید به چه رشته ای علاقه دارید و با توجه به شرایط،جلو برید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من درسم رو ادامه دادم.حتی الان که دوتا بچه دارم هم درس میخونم.سخته شرایط ولی با برنامه ریزی و تلاش م ...

شما تا چند خونده بودید و چندسال بعد ازدواج شروع کردین؟چه رشته ای میخونین الان مدرکتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا چند خونده بودید و چندسال بعد ازدواج شروع کردین؟چه رشته ای میخونین الان مدرکتون چیه

سوم دبیرستان بودم که عقد کردم،وقفه ای هم نیفتاده بین تحصیلم.دو تا لیسانس حوزه و دانشگاه رو با هم خوندم.الان هم سطح سه حوزه رشته کلام میخونم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سوم دبیرستان بودم که عقد کردم،وقفه ای هم نیفتاده بین تحصیلم.دو تا لیسانس حوزه و دانشگاه رو با هم خون ...

موفق باشی...ینی اگه تاپیک خیانت و مادرشوهر بود الان همه اومده بودن

من نیاز به یه مشاور تحصیلی دارم باید کمکم کنه تصمیم بگیرم ممنون وقتتون رو گزاشتین

موفق باشی...ینی اگه تاپیک خیانت و مادرشوهر بود الان همه اومده بودن من نیاز به یه مشاور تحصیلی دارم ...

زنده باشید.بله متاسفانه این تاپیک ها طرفدار بیشتر داره.

اما دوست عزیز،شما سنتون کمه.فرصت ها رو از دست ندید.دوباره شروع کنید به خوندن خدا هم کمک میکنه.

باید از کمترین فرصت ها بیشترین بهره رو ببرید و استفاده بهینه کنید.برای پزشکی هم دیر نیست.

با مشاور هم مشورت کنید تا به نتیجه مطلوبی برسید.

حالا چرا پزشکی؟با بچه و اینا قبولیش خیلی سخته  بعدم طولانیه  اما ادم باید بخاد تا بشه&nb ...

اره منم همونو میترسم که با بچه و مشکلات زندگی پزشکی نتونم فک کنم با مشاور تحصیلی مشورت کنم میفهمم چیکار کنم