2821
2789

ماهی،مرغ

قلیه

ماهیچه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیب زمینی سرخ کن باپیاز وگوشت چرخ کرده تفت بده همرو عویچم بزن ربم بزن ادویه بزن بعد که همه تفت خوردن پخته شدن آب بریز یکم خورشتی میشه ،،،،،یااینمه لوبیا سبز بزار پخته بشه یکم تفت بشه باگوشت خورشتی بپزه و یکم آبدلرباشه بارب ادویه مبسه خورشت

سیب زمینی سرخ کن باپیاز وگوشت چرخ کرده تفت بده همرو عویچم بزن ربم بزن ادویه بزن بعد که همه تفت خوردن ...

پیشنهاد اولی خیلی بدلم چسبید،  

مرسی

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
فقط مرغ داریم    

عزیزم اشکال نداره جوجه درست کن یاکوبیده مرغ

من خودمم فقط چندنوع غذابلدم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
خورشت هویج  الومسما  الو اسفناج  ترشی تره  باقالی قاتوق

ی چ در گوشتون بگم بین خودمون بمونه(هیچکدومو بلد نیستم)  

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
پیشنهاد اولی خیلی بدلم چسبید،     مرسی

قربونت هنوزم بلدم کدو تفت ریز کن بعد اول پیاز یکم تفت بده بعد سیر بریز یکم تفت بده بعد کدوهارواضافه کن آب میندازه خودش درش ببنده میپزه بعد ادویه بکن بابرنج معرکه رب نزن زردچوله نکن بزن😋😋😋یا گوشت چرخ کرده رو باپاز رنده شده نمک وفلفل مرز بده بعد مثل کباب کوچیک کوچیک کن بزار یکم سرخ کم ها نه زیادبشه آب بریز وخته بشه تاوقتیکه آبش خشک بشه دقت کن زیاد خشک نباشه کبابت سرخش نکن زیاد یا حرارت کم کن زیرش کباب سفت میشه کم کم بزاربا آب کم بپزه😘😘

ی چ در گوشتون بگم بین خودمون بمونه(هیچکدومو بلد نیستم)    

خوب پس اول آشپزیت رو تقویت کن تا از شر قیمه و قورمه راحت شی 😅

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
2825
2823
2791
2779
2792