2777
2789

حامله شدی خبرمون کن😕

عهد حجر مگه!؟ اونم متخصص دارو گیاهی نه.... مامای خونگی!!!! 

حامله نمیشی خیلی شیک پاشو برو چکاب کامل آزمایش های هورمونی و عکس رنگی و... بده مشکلت مشخص بشه بعد برو دنبال درمان! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حامله شدی خبرمون کن😕 عهد حجر مگه!؟ اونم متخصص دارو گیاهی نه.... مامای خونگی!!!!  حامله نمیشی ...

عزیزم بعضی از این خانمها از هزارتا متخصص بهترن

من خودم به چشم خودم تا ندیده بودم همین حرف شما و میگفتم ولی الان نظرم درموردشون مثبته

حامله شدی خبرمون کن😕 عهد حجر مگه!؟ اونم متخصص دارو گیاهی نه.... مامای خونگی!!!!  حامله نمیشی ...

عهد حجر نیس دوست عزیز این هن یک علمه که الکی هم نیس کسی ک واقعا بلد باشه و علمشو داشته باشه میتونه معجزه کنه

عهد حجر نیس دوست عزیز این هن یک علمه که الکی هم نیس کسی ک واقعا بلد باشه و علمشو داشته باشه میتونه م ...

دقیقا من همین معجزرو درمورد یکی دیدم 

کسی که به خاطر بچه دار نشدن طلاقش داده بودن وبعد لامرد بچه دار ازدواج کرد و چندین بار عمل وآی وی اف نتیجه نداد آخر سر هم گفتن شما باردار نمیشین.

بعد یکسال به دست یکی از همین خانمها باردار شد

عزیزم بعضی از این خانمها از هزارتا متخصص بهترین  من خودم به چشم خودم تا ندیده بودم همین حرف شم ...

بیخیال بابا.... تاپیک هاشو خوندم ذخیره تخمدانش کمه! 

میره یه چیزی بهش میدن کلا صفر بشه بعد کاسه چه کنم دست بگیره! 

منم ذخیره تخمدانم کمه اما دنبال این چرندیات نرفتم... البته خودم تغذیه مو درست کردم و یه سری دمنوش میخوردم اونم واسه تخمک کشی داشتم آماده میشدم که ماه قبلش طبیعی باردار شدم! 

این چیزا شوخی نیست باید سریع بری دنبال درمان قطعی و علمی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دقیقا من همین معجزرو درموردشون یکی دیدم  کسی که به خاطر بچه دار نشدن طلاقش داده بودن وبعد لامر ...

اصلا ن فقط بارداری خیلی از بیماریا و من تو نزدیکان مادرم ..عمم و ...خیلی بیماری های شدیدی رو دیدم ک دکترا شیمیایی از درمانش عاجز بودن ولی با چندماه طب گیاهی و سنتی کاملا درمان شدن خداروشکر

عهد حجر نیس دوست عزیز این هن یک علمه که الکی هم نیس کسی ک واقعا بلد باشه و علمشو داشته باشه میتونه م ...

این همه که از راه ivf بچه دار میشن هم کشکه دیگه!؟ 

همینا که میرن دنبال این چیزا دوروز دیگه تو مرکز ناباروری هستن با شرایط بدتر از قبل

این همه که از راه ivf بچه دار میشن هم کشکه دیگه!؟  همینا که میرن دنبال این چیزا دوروز دیگه تو ...

اینایی که چندساله دارن میدوون و ب هیچ حا نرسیدنو نمیبینید واقعا ؟! همونایی ک بعد از چندسال دوندگی و بی نتیجه موندن به این علم رو میارن 

بیخیال بابا.... تاپیک هاشو خوندم ذخیره تخمدانش کمه!  میره یه چیزی بهش میدن کلا صفر بشه بعد کاس ...

این نظر شخصی شماست و قابل احترام 

ولی این دوست من کاملا رحمش دوتیکه بود و چند بار عمل کرده بود ولی دوباره رحم به حالت اولیه برمیگشت .حرف شما هم درست ذخیره تخمدانش هم کلا صفر بود ولی دکتر گفته بود حتی اگه می‌تونستی بارداربشی رحمت قابلیت نگهداری بچه رو نداره

این همه که از راه ivf بچه دار میشن هم کشکه دیگه!؟  همینا که میرن دنبال این چیزا دوروز دیگه تو ...

من خودم با آی وی اف باردار شدم عزیزم ولی صد درصد این شخصو زودتر میشناختم هیچ وقت تن به استفاده این همه داروی شیمیایی نمی‌دادم که الان روح وروانمو بهم ریخته

حالا همه از بحث اصلی دور شدن دارن یه نفر که این تاپیک قبول نداره قانع میکنن

خوب کسی قبول نداره تاپیک ترک مینه خودش

لطفا کسی تجربه داره بیاد بگه ما هم استفاده ای کنیم

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
اینایی که چندساله دارن میدوون و ب هیچ حا نرسیدنو نمیبینید واقعا ؟! همونایی ک بعد از چندسال دوندگی و ...

نه اونایی رو میبینم که اگه قدیما همچین مشکلی رو داشتن شوهرشون طلاقشون میداد! 

اما الان راحت از طریق آی وی اف بچه دار میشن... 

شوهر دختر خالم آزو اسپرم بود اصلا میدونی چی هست علمشو داری!؟ 

20 سال خونه خودشون بودن به هزار در زدن نشد،. اما با علم جدید که اومده با بیوپسی از شوهرش اسپرم گرفتن همون اولین بار گرفت دوقلو