2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خواندید را بگویید

241 بازدید | 13 پست

سلام بر همه اعضای نی نی سایت

این تایپیک صرفا در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی است.

لطفا بفرمایید بهترین کتابی که خوانده اید چی بوده و یک شرح مختصر از  کتاب را بفرمایید

برای ازدواج و مادرشدن و تربیت درست فرزند

حداقل بالای ۵۰ کتاب خونده باشین خواهشا

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خودم شروع میکنم

کتاب ملت عشق آلیف شافاک

عمدهٔ داستان دربارهٔ احوالات و ارتباط شمس و مولوی است و کمترین بخش‌های کتاب از زبان این دو شخصیت روایت شده است و سعی شده تا از نگاه و زاویه‌های گوناگون که همان شخصیت‌های دیگر داستان هستند به این دو نفر پرداخته شود. نویسنده در این کتاب سعی کرده به موازات هم دو داستان و در حقیقت زندگی شخصیت‌های دو دورهٔ زمانی را پیش ببرد. دورهٔ اول در حدود ۶۳۹ تا ۶۴۵ قمری و دورهٔ دوم عصر حاضر می‌باشد. از ویژگی‌های جالب کتاب این است که در حدود بیست راوی مختلف دارد و در ابتدای هر بخش راوی آن نیز ذکر می‌شود.

کتاب بابا گوریو هم در نوع خودش جالبه

کلود فارو عضو فرهنگستان فرانسه می گوید که این داستان را صد بار خوانده و در دفعه صدم همان هیجان مطالعه اول به او دست داده است. داستان بابا گوریو نه فقط بزرگ ترینِ رمان های دنیاست بلکه به عقیده کلود فارو شاهکار شاهکارهای ادبی جهان و به عقیده فیلیپ برتو شاهکار نبوغ انسانی است.

عزیزم من کتابای خیلی زیادی هست اکثرا هم رمان و روانشناسی

رمانا که اکثرا خوبن

گتسبی بزرگ و دختری در قطار و بازمانده روز رو همراه با اقتباسایی که ازشون شده ببینیم اول کتابو بخونین بعد فیلمشو نگا کنین خیلی خوب میشه

کتابای البر کامو هم بیگانه و طاعون خوبه

از رمانی ایرانیم خیلی طیاده سهم من تقدیر این بود که با بهار 

کسی پشت سرم اب نریخت دالان بهشت 

کتاب میم مودب پورم خیلی خوبه خوندشون....

از کتابای دیگه 

اثر مرکب

ای کاش وقتی بیست ساله بودم میدانستم

همه باید فمینست باشیم

.

.

سلام  ببخشین  یه سوالی داشتم  شما راجبه سیاه دانه وعسل  اطلاعی دارین؟؟؟پست گذاشته بودین،،خاسته بدونم  من میخام برا مشکل  روده  این ترکیبو  مصرف کنم میشه راهنمایی کنید🙏

سلام  ببخشین  یه سوالی داشتم  شما راجبه سیاه دانه وعسل  اطلاعی دارین؟؟؟پست گذاشت ...

سلام. در سایت حکیم داک در این مورد نوشته ایم. کلمه حکیم داک رو در گوگل جستجو کنید و وارد سایت بشوید