2777
2789

سلام دوستان توروخدا جواب بدین من ۱۵ روز از پری عقب افتاده هفته ی پیش با ادرار صبح تست زدم اول هیچ خطی نیفتاد بعد ۱ یا ۲ ساعت یه خط پررنگ و یه خط کمرنگ افتاد الان تست زدم دوباره ولی ناشتا نبودم یه خط قرمز افتاد کسی بوده که تستش خطا داشته باشه؟؟؟ چیکار کنم نمیدونم نینی هس یا مشکلی پیش اومده واسم😭😭😭

به بو ها حساس شدم و تکرر ادرار و ضعف و خستگی خیلی میخوابم اینارو هم قبلا نداشتم الان دارم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا بیبی چک شما مشکل داره

علایم امیدوارم تلقینی نباشه

حتما برو ازمایش اورژانسی

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
میترسم آز بدم هیچی نباشه احتمالش هست که کیست باشه؟؟؟ من دفعه اولمه آخه 😭😭

کیست بیبی چکو + نمیکنه

بارداری دیگه

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
کیست بیبی چکو + نمیکنه بارداری دیگه

آخه گفتم که اولین بیبی چکم بعد دوساعت مثبت شد قبلشم هیچ خطی نیفتاده بود حتی خط اصلی

تستی که الان دادم ناشتا نبودم ولی منفی شد

احتمالا بیبی چک شما مشکل داره علایم امیدوارم تلقینی نباشه حتما برو ازمایش اورژانسی

واقعا به بو حساس شدم بعضی غذا هایی که خانوادم میخورن من از بوش حالم بد میشه درصورتی که قبلا عاشق این غذاها بودم آخه مشکلم اینه که نمیتونم آز بدم شرایط بدی گیر افتادم میخوام مطمئن شم بعد به شوهرم بگم برم آز بدم 😭😭

واقعا به بو حساس شدم بعضی غذا هایی که خانوادم میخورن من از بوش حالم بد میشه درصورتی که قبلا عاشق این ...

ازمایش اورژانسی

بهانه کن برا خرید عید مثلا میری چندتا مغازه بیبینی یا همچین چیزایی

راحته درست کردن اینجور شرایط

ازمایش اورژانسی بهانه کن برا خرید عید مثلا میری چندتا مغازه بیبینی یا همچین چیزایی راحته درست کردن ...

نمیدونم والا چیکار کنم

میترسم چیزی نباشه تو ذوقم بخوره چند وقته حس خاصی دارم واقعا حس میکنم یه فسقلی تو شکممه شایدم از علاقه شدید به نی نی اینجوریم 😭

واقعا به بو حساس شدم بعضی غذا هایی که خانوادم میخورن من از بوش حالم بد میشه درصورتی که قبلا عاشق این ...

بعد دوساعت بی بی درست نمیگه