2777
2789
عنوان

خواب شب نوزاد ۵ ماهه

1728 بازدید | 24 پست

سلام آبجیااااا

من یه پسر ۵ ماهه دارم که تا قبل از ۴ ماهگی شبا عاالی میخوابید.حداقل ۵ الی ۶ ساعت مداوم میخوابید و البته وزنگیریش عالی بود..ولی بعد از ۴ ماهگی شبا هر دو الی سه ساعت بیدار میشه...شیر خودم رو بهش میدم و قبل از خواب کامل سیرش میکنم..وزنگیریش هنوزم خوبه ولی خواب شبش کوتاه کوتاه شده.خواب شبم به هم ریخته و روزا خیلی خسته و بی حالم😥 نمیدونم دلیلش چیه که خوابش به هم ریخته

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

پسرمن از ی سالگی اینجوری شده الان۱۷ماهس بازم همینجوریه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم میتونه مال آغاز دندون در آوردن باشه، هم ممکنه به خاطر هوشیار تر شدن به خاطر شیر و بوی شیر بیدار بشه. 

اگر الان دو برابر وزن تولدش هست میتونی شیر شبش رو قطع کنی.

هر چند الان کلی مامان میان منو میخورن که وای نه بچه گناه داره، اما به راحتی میتونی شیر شبش رو حذف کنی. 

تیکر یک سالگی پسر دومم...
 دلیلش رو نمیدونین؟

هرچیزی بذهنت برسه انجام دادم بازم بیفایدس گشنش میشه بیدار میشه فکر کنم عادتشون شده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هم میتونه مال آغاز دندون در آوردن باشه، هم ممکنه به خاطر هوشیار تر شدن به خاطر شیر و بوی شیر بیدار ب ...

درسته حرفتون ..ولی چجوری؟ بیدار میشه گریه میکنه😔 تا قبل راحت میخوابید

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
آره😢

من واکسن ۱۸ماهگیشو بزنم هرطور شده این عادتشو برطرف میکنم دهنمون سرویس شده بخدا شبا سره شیرخشک درست کردن با همسرم دعوامون میشه تا صب۲۰پیمانه ینی۶۰۰سی سی میخوره

واقعا؟؟زود نیست؟لثه ش التهاب نداره اصلا

عزیزم در نمیاد که درد و خارشش زودتر شروع میشه تحمل باید کنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
درسته حرفتون ..ولی چجوری؟ بیدار میشه گریه میکنه😔 تا قبل راحت میخوابید

پروسه حذف شیر شب رو از اینترنت بخون. ممکنه حدود یک هفته طول بکشه. همسرت هم باید کمک کنه. بعد راحت میشید. لثه هاش رو با دیفن هیدرامین خنک ماساژ بده وقتی گریه میکنه. فقط ماساژ، نه این که بدی بخوره. اگر از دندونش باشه آروم میشه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...