2777
2789

پاش درد میکرد بابام ماساژ نداد 🤦🏼‍♀️

از دیروز پدرمون در اومده گریه زاری منم بهش میگم آخه واقعا واسه یه چیز کوچیک ارزش ندارع 

قبلنا عصبی بود ولی دیگه الان خیلی شورش در اومده 

حالا امروزم با من بحث می‌کنه میگه تو با باباتی از تو میترسم 😐

منم امسال کنکور دارم خدا فقط بهم رحم کنه 🥲

فقط خدا کنه یه شهر دیگه بیفتم یکم آسایش بگیرم 

تا چند سال پیش ۱۴ سالم خونمون هر روز داد و بیداد که دخترخالت همسن توعه ازدواج کرده درس خوندن بدرد تو نمیخوره💔

الانم که سر اینه تو چرا به پدرت چیزی نمیگی 

هر کدومشون میان پیش من میگن تو بگو مقصر کیه 

به خدا گیری کردم 🤦🏼‍♀️💔

کاش خدا به مادر پدر من بچه نمی‌داد 

آخه این چه وضعشه 

هرچیزی حدی داره 

شما منو راهنمایی کنین لطفااا 🥲🙏🏼💞 

من باید به یه جا برسم وگرنه بیچاره میشم 😭 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشالا خودت از همه باتجربه تر و عاقل تری . جمله آخرت راه حله . فقط تلاش کن به یه جایی برسی .

یعنی میشه؟ 

فحش های رکیک زیاد میده امروز بهم گفت ج.نده 

خب دلم می‌شکنه 

چجوری ناراحت نشم برام مهم نباشه💔؟

یعنی میشه؟ فحش های رکیک زیاد میده امروز بهم گفت ج.نده خب دلم می‌شکنه چجوری ناراحت نشم برام مهم نباشه ...

بچه هر چی کم سن و سال تر باشه عزیز تره . تصور کن وقتی الان باهات اینجوری رفتار میکنن در آینده قراره چه رفتاری کنن . فعلا در حد و اندازه خودت خیلی عاقل و با تجربه ای ولی هنوز یه چیزایی رو نمیدونی ‌. هر چی بزرگتر بشی اگر بی پول باشی پدر و مادرت هم تحویلت نمیگیرن . بچه ای که پول خرجشون کنه و لا اقل ازشون پول نخواد براشون عزیزتره . پس تلاش کن به جایی برسی که هم محتاجشون نباشی هم هر روز طعنه نشنوی . در آینده میگن تمام امکانات برای پیشرفتت فراهم بود و خودت عرضه شو نداشتی . الان طعنه ازدواج بقیه رو میزنن فردا طعنه شاغل بودن بقیه رو میزنن . فقط به فکر خودت و آینده ت باش . بزار اونا با هم دعوا کنن ‌. تو فقط درس بخون . اگر اهمیت بدی فقط سر درد میگیری و نمیتونی درس بخونی .  مثل آدمی که برای بقا میجنگه برای بقا درس بخون . 

بچه هر چی کم سن و سال تر باشه عزیز تره . تصور کن وقتی الان باهات اینجوری رفتار میکنن در آینده قراره ...

درسته واقعا حرفاتون مثل واقعیته 

ولی خب همین امروز مامانم گفت تو باید از من نیس بابات دفاع کنی 

خب من چی باید بگم واقعا 

بیام به اون یه چیز بگم ناراحت میشه به مامانم بگم ناراحت میشه